ikinci üniversite imkanı ile aof işletme bölümünde 2.sınıfta okuyorum. mezun olduktan sonra yine ikinci üniversite imkanı ile 2 yıllıık bir bölüme kaydolabilirmiyim.
Evet bu şekilde kayıt olabilirsiniz.
ikinci üniversite imkanı ile aof işletme bölümünde 2.sınıfta okuyorum. mezun olduktan sonra yine ikinci üniversite imkanı ile 2 yıllıık bir bölüme kaydolabilirmiyim.
Ben 4 yillik iktisat fakultesi iktisat bolumu mezunuyum. 2. universite olarak tercih yaptigim bolumlerde daha once iktisat fakultesinde gectigim derslerden muaf olma gibi durum varmi? Turizm ve Seyahat bolumunu tercih etme dusuncem var. Staj zorunlulugu varmis. Is guc var calisiyorum staj ne kapsamda nasil oluyor bilginiz varmi?
Tskler.
SORU : kastamonu üniversitesi fen-edebiyat fakültesi tarih bölümünde okuyorum. bu yıl birinci sınıf bitti. not ortalamam 3.73 (4.00 üzerinden) (100 üzerinden 93,25) ve tüm derslerden geçtim. yerleşme puanım da TS 325 idi. açık öğretim tarih bölümüne geçiş yapıp ikinci sınıftan devam edebilir miyim? Şimdiden teşekkürler...
İyi günler,
Ben
İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi (5 senelik örgün lisans programı)'nda 1. sınıfı bitirdim. 2. sınıfa geçiyorum.
Eczacılık programı ile birlikte açıköğretimden "Tıbbi Ve Aromatik Bitkiler" bölümünü birlikte okumak istiyorum.
Yani örgün bir şekilde eczacılık, açıktan tıbbi ve aromatik bitkiler programlarını birlikte okumam mümkün müdür ?
Cevaplarsanız çok sevinirim
İyi çalışmalar
Maalesef Tıbbi ve Aromatik Bitkiler bölümü Uzaktan Eğitim şeklinde eğitim vermektedir. Sınavsız İkinci Üniversite Kapsamında değildir.
Lütfen cevaplarmısınız 7-17 Temmuz arasında Osym'de tercih işlemleri yapılacak ben Lys sınavına da girdim puanlarım düşük açık öğretimden okumak istiyorum Ösym kılavuzuna baktım ancak açık öğretim ile ilgili hiç bir bilgi yok bu tercih işlemini nasıl yapıcam kafam çok karıştı![]()
Merhabalar. Ben kamu yonetimi okuyorum. Bu sene ikinci sinif olucam. Ortalamam ikinin uzerinde bu yuzden ustten ders almak istiyorum fakat kpss nedeniyle ikinci sinifta onlisans diplomasi alip 3 ten tekrar kayot yaptiricam. Ustten ders alirsam diploma aldiktan sonra bu derslerim yanar mi yoksa tekrar kayit oldugumda muaf olur muyum ?
merhabalar ben örgün olarak işletme son sınıfta okuyorum yalnız okudum okulun çalıştığım ilden farklı olması nedeniyle bi türlü okulumu bitiremedim ve alttanda dersim aöf geçiş yapsam kaçıncı sınıftan başlarım acaba ...