Aöf Hakkında Sorun Cevaplayalım

kaderrana

Yeni Üye
Bölüm:
Listede Yok
2014 tercih yaptim kayit yaptiramadim şimdi ek tercih hakkindan yararlanabilirmiyim ?

arkin

Yeni Üye
Merhaba geçen sene transkripte benzer bir liste görmüştüm bugüne kadar alabileceğim muaf olduğum tüm bana özel derslerin listesi. Mesela ikinci dönemimi görmek istiyorum bu listeyi Nerede bulabilirim geçen sene bulduğum yeri unuttum

enverzorba

Yeni Üye
Sa Arkadaşlar Ben Size Bir Soru Soracaktımm

Ben Şimdi Yeni Lise 1 E geçtim yani 9. sınıfa ben İmam hatip öğrencisiyim ben açık öğretime kaydoldum ve kaydımı silmek istiyorum nası silebilirim kaydımı açıköğretimden silip geri okuluma devam etmek istiyorum nasıl yapabilriimm

cevaplarını bekliyorum...

Dekalb

Yeni Üye
Bölüm:
İşletme
Merhaba geçen sene transkripte benzer bir liste görmüştüm bugüne kadar alabileceğim muaf olduğum tüm bana özel derslerin listesi. Mesela ikinci dönemimi görmek istiyorum bu listeyi Nerede bulabilirim geçen sene bulduğum yeri unuttum
O kısmı kaldırdılar. Bahar dönemindeki dersleri görmek için bu sayfadan bölümünü bulun ve tıklayın. Açılan sayfadan "dersler" sekmesine tıkladığınızda bütün dersleri görebilirsiniz.

Ben Şimdi Yeni Lise 1 E geçtim yani 9. sınıfa ben İmam hatip öğrencisiyim ben açık öğretime kaydoldum ve kaydımı silmek istiyorum nası silebilirim kaydımı açıköğretimden silip geri okuluma devam etmek istiyorum nasıl yapabilriimm

M.E.B. Açık Öğretim Lisesi Resmi Web Sitesi | Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü

nickyok

Yeni Üye
Bölüm:
Ev İdaresi
aöf 2 yıllık bölüm ders kitaplarını aldık. peki bu kitaplar bir yıllık ders kitabımı yoksa 2 yıllık mı? yılda kaç kere sınava gireceğiz ve mesela ilk sınav için nerden nereye kadar çalışacağız? sonraki sınavlarda geçmiş olduğumuz konulardan bir daha soru çıkar mı?

dprtd

Yeni Üye
Bölüm:
İktisat
2009 yılında üniversite 1.sınıfta bıraktım ama açıköğretim değildi. Şimdi açık öğretime kayıt olabilirmiyim yoksa LYS girmem mi gerekiyor

tremendous

Forum Yöneticisi
Bölüm:
MEZUN
Ben aof önlisans olarak ek tercih yapacaktım. Sizden önlisans 2 yıllık bölümlerde puan ve kontenjan sınırı varmıydı? Bu konuda bilgi alcaktım.Ayrıca benim bildiğim birtek adalet bölümünde 25000 kontenjan ve 234 puan sınırı var diye biliyorum.diğer 2 yıllık bölümlerde sınır ve kontenjan yok diye biliyorum. Birde lisans ygs baraj puanı kaçtı ben 140 puan ve üstü alan herkes tercih yapabiliyor diye biliyorum. Acaba ben mi yanlış biliyorum. Birde lisans 180 puan ve üstü alanlar lisans tercihi yapabilir diyorlar. Ben kamu kurumunda belediyelerde,valiliklerde,tapu kadastro müdürlüklerinde,İl özel idarelerinde 657 memur olarak görev yapmak için önlisans bölüm seçme konusunda destek olurmusunuz.ben yerel yönetimler veya halkla iliskiler ve tanıtım bölümlerini tercih etmek istiyorum. Broşür bana yol gösterin...
Kimler YGS-LYS Ek Tercih Yapabilir - Yapamaz | Açıköğretim Yardım, Destek ve Paylaşım Sitesi linkten kontenjanlara ve ek tercıh bılgılerıne ulaşabilirsiniz.
Anadolu Unıversitesi 2014 yılı itibariyle 2 yıllık bolumlerede kontenjan sınırı geldi. 4 yıllık bolumler kontenjanlı idi.
Devlet memuru olabilmek için KPSS sınavına girip en az 85 almanız gerekiyor ve açılacak kadroya göre yerleşirsiniz.

tremendous

Forum Yöneticisi
Bölüm:
MEZUN
aöf 2 yıllık bölüm ders kitaplarını aldık. peki bu kitaplar bir yıllık ders kitabımı yoksa 2 yıllık mı? yılda kaç kere sınava gireceğiz ve mesela ilk sınav için nerden nereye kadar çalışacağız? sonraki sınavlarda geçmiş olduğumuz konulardan bir daha soru çıkar mı?

Guz donemı ve bahar donemı kitapları farklıdır. Ara sınavda kitaptaki ünitelerin yarıından, final sınavında kitabın tamamından sorumlusunuz. Güz dönemi ara ve final, bahar dönemi ara ve sınav olmak üzere 1 yılda 4 kez sınava gireceksiniz.

tremendous

Forum Yöneticisi
Bölüm:
MEZUN

Dilekçe vererek kaydınızı sildirebilirsiniz.

lobs

Yeni Üye
Bölüm:
İşletme
Merhaba,

Aöf işletme bölümünde okuyorum fakat bu yıl kayıt yenilemeyi düşünmüyorum. Ek tercihlerden başka bir aöf bölümüne yeni kayıt olmak istiyorum.

Sorum şu; Ben hem kayıt yenileme hemde yeni kayıt ücreti mi ödeyeceğim?

AOFDESTEK

ADMİN
Yönetici
Admin
Bölüm:
İşletme
İşletmeye kayıt olduğunuz yıl eğer bölümünüzde kontenjan sınırı var ise ek etrcihlerde bir bölüme yerleşsenizde işletmeden kaydınızı sildirmeden kayıtolamazsınız. Siz Sınavsız İkinci Üniversite kapsamında Atatürk veya İStanbul Üniversitelerinin aöf bölümlerinden birisine kayıt olabilirsiniz. Detaylar için BURAYA tıklayın.

kubraataman

Yeni Üye
Bölüm:
Muhasebe Programı
Merhaba ben bu yıl yüksekokuldan mezun oldum.Şimdi açıköğretime kayıt yaptırıcam. İngilizce dersini ben almıştım. Lisans programımdada ingilizce dersi gözüküyor muaf olmam mümkünmüdür ?

savannah

Yeni Üye
Bölüm:
Maliye
merhaba ben gazi üniversitesi kuaförlük ve güzellik uzmanlığından mezunum ve bu gün gidip açıköğretim maliye 3. sınıfa kaydımı yaptırdım ama ilk sınav nerden nasıl çıkıcak bilmiyorum bana yardımcı olur musunuz dersler çok mu ağır bide sonuçta ben sözelciyim

DistresS

Yeni Üye
Bölüm:
İşletme
merhaba ben gazi üniversitesi kuaförlük ve güzellik uzmanlığından mezunum ve bu gün gidip açıköğretim maliye 3. sınıfa kaydımı yaptırdım ama ilk sınav nerden nasıl çıkıcak bilmiyorum bana yardımcı olur musunuz dersler çok mu ağır bide sonuçta ben sözelciyim
Merhaba , Bende de Aynı Tarz Sorunlar var, Sayısalcıyım ve İŞLETME Bölümüne Dikey geçiş yaptım. 9 Kitap verdiler , Tektek Oturup onlara mı çalışacağız ? Vizelerin Çıkacağı Üniteleri bildirecekler mi ? Sınavlara Nasıl çalışmalıyız, YÖNLENDİRECEK BİRİ OLURSANIZ SEVİNİRİM... (ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.).

tremendous

Forum Yöneticisi
Bölüm:
MEZUN

Ara sınavda kitaptaki ünitelerin yarısından, final sınavında kitaptaki ünitelerin tamamından sorumlusunuz..

tremendous

Forum Yöneticisi
Bölüm:
MEZUN
Merhaba , Bende de Aynı Tarz Sorunlar var, Sayısalcıyım ve İŞLETME Bölümüne Dikey geçiş yaptım. 9 Kitap verdiler , Tektek Oturup onlara mı çalışacağız ? Vizelerin Çıkacağı Üniteleri bildirecekler mi ? Sınavlara Nasıl çalışmalıyız, YÖNLENDİRECEK BİRİ OLURSANIZ SEVİNİRİM... (ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.).

Ara sınavda kitaptaki ünitelerin yarısından, (ilk 4 ünite ) finalde kitaptaki tüm ünitelerden (8 ünite) sorumlusunuz.
Kitabın kendisinden çalışmanızı öneririm.

tremendous

Forum Yöneticisi
Bölüm:
MEZUN
Merhaba ben bu yıl yüksekokuldan mezun oldum.Şimdi açıköğretime kayıt yaptırıcam. İngilizce dersini ben almıştım. Lisans programımdada ingilizce dersi gözüküyor muaf olmam mümkünmüdür ?
İngilizce dersinden muaf olmanız için bir muafiyet başvurusu yapmanız gerekmektedir.

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,436
Kullanıcılar
90,725
Son üye
marketplace-akkauntov-top