O kısmı kaldırdılar. Bahar dönemindeki dersleri görmek için bu sayfadan bölümünü bulun ve tıklayın. Açılan sayfadan "dersler" sekmesine tıkladığınızda bütün dersleri görebilirsiniz.Merhaba geçen sene transkripte benzer bir liste görmüştüm bugüne kadar alabileceğim muaf olduğum tüm bana özel derslerin listesi. Mesela ikinci dönemimi görmek istiyorum bu listeyi Nerede bulabilirim geçen sene bulduğum yeri unuttum
M.E.B. Açık Öğretim Lisesi Resmi Web Sitesi | Hayat Boyu Öğrenme Genel MüdürlüğüSa Arkadaşlar Ben Size Bir Soru Soracaktımm
Ben Şimdi Yeni Lise 1 E geçtim yani 9. sınıfa ben İmam hatip öğrencisiyim ben açık öğretime kaydoldum ve kaydımı silmek istiyorum nası silebilirim kaydımı açıköğretimden silip geri okuluma devam etmek istiyorum nasıl yapabilriimm
cevaplarını bekliyorum...
YGS sınavına girmeniz gerekiyor..2009 yılında üniversite 1.sınıfta bıraktım ama açıköğretim değildi. Şimdi açık öğretime kayıt olabilirmiyim yoksa LYS girmem mi gerekiyor
Kimler YGS-LYS Ek Tercih Yapabilir - Yapamaz | Açıköğretim Yardım, Destek ve Paylaşım Sitesi linkten kontenjanlara ve ek tercıh bılgılerıne ulaşabilirsiniz.Ben aof önlisans olarak ek tercih yapacaktım. Sizden önlisans 2 yıllık bölümlerde puan ve kontenjan sınırı varmıydı? Bu konuda bilgi alcaktım.Ayrıca benim bildiğim birtek adalet bölümünde 25000 kontenjan ve 234 puan sınırı var diye biliyorum.diğer 2 yıllık bölümlerde sınır ve kontenjan yok diye biliyorum. Birde lisans ygs baraj puanı kaçtı ben 140 puan ve üstü alan herkes tercih yapabiliyor diye biliyorum. Acaba ben mi yanlış biliyorum. Birde lisans 180 puan ve üstü alanlar lisans tercihi yapabilir diyorlar. Ben kamu kurumunda belediyelerde,valiliklerde,tapu kadastro müdürlüklerinde,İl özel idarelerinde 657 memur olarak görev yapmak için önlisans bölüm seçme konusunda destek olurmusunuz.ben yerel yönetimler veya halkla iliskiler ve tanıtım bölümlerini tercih etmek istiyorum. Broşür bana yol gösterin...
aöf 2 yıllık bölüm ders kitaplarını aldık. peki bu kitaplar bir yıllık ders kitabımı yoksa 2 yıllık mı? yılda kaç kere sınava gireceğiz ve mesela ilk sınav için nerden nereye kadar çalışacağız? sonraki sınavlarda geçmiş olduğumuz konulardan bir daha soru çıkar mı?
Dilekçe vererek kaydınızı sildirebilirsiniz.Sa Arkadaşlar Ben Size Bir Soru Soracaktımm
Ben Şimdi Yeni Lise 1 E geçtim yani 9. sınıfa ben İmam hatip öğrencisiyim ben açık öğretime kaydoldum ve kaydımı silmek istiyorum nası silebilirim kaydımı açıköğretimden silip geri okuluma devam etmek istiyorum nasıl yapabilriimm
cevaplarını bekliyorum...
Merhaba , Bende de Aynı Tarz Sorunlar var, Sayısalcıyım ve İŞLETME Bölümüne Dikey geçiş yaptım. 9 Kitap verdiler , Tektek Oturup onlara mı çalışacağız ? Vizelerin Çıkacağı Üniteleri bildirecekler mi ? Sınavlara Nasıl çalışmalıyız, YÖNLENDİRECEK BİRİ OLURSANIZ SEVİNİRİM... (ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.).merhaba ben gazi üniversitesi kuaförlük ve güzellik uzmanlığından mezunum ve bu gün gidip açıköğretim maliye 3. sınıfa kaydımı yaptırdım ama ilk sınav nerden nasıl çıkıcak bilmiyorum bana yardımcı olur musunuz dersler çok mu ağır bide sonuçta ben sözelciyim
merhaba ben gazi üniversitesi kuaförlük ve güzellik uzmanlığından mezunum ve bu gün gidip açıköğretim maliye 3. sınıfa kaydımı yaptırdım ama ilk sınav nerden nasıl çıkıcak bilmiyorum bana yardımcı olur musunuz dersler çok mu ağır bide sonuçta ben sözelciyim
Merhaba , Bende de Aynı Tarz Sorunlar var, Sayısalcıyım ve İŞLETME Bölümüne Dikey geçiş yaptım. 9 Kitap verdiler , Tektek Oturup onlara mı çalışacağız ? Vizelerin Çıkacağı Üniteleri bildirecekler mi ? Sınavlara Nasıl çalışmalıyız, YÖNLENDİRECEK BİRİ OLURSANIZ SEVİNİRİM... (ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.).
İngilizce dersinden muaf olmanız için bir muafiyet başvurusu yapmanız gerekmektedir.Merhaba ben bu yıl yüksekokuldan mezun oldum.Şimdi açıköğretime kayıt yaptırıcam. İngilizce dersini ben almıştım. Lisans programımdada ingilizce dersi gözüküyor muaf olmam mümkünmüdür ?
Bilgilendirdiğiniz için Teşekkürler, Yavaş Yavaş AÖF Formatına Alışacağız...Ara sınavda kitaptaki ünitelerin yarısından, (ilk 4 ünite ) finalde kitaptaki tüm ünitelerden (8 ünite) sorumlusunuz.
Kitabın kendisinden çalışmanızı öneririm.
Rica ederim..Bilgilendirdiğiniz için Teşekkürler, Yavaş Yavaş AÖF Formatına Alışacağız...