Aöf Hakkında Sorun Cevaplayalım

SosyoSiv

Yeni Üye
Bölüm:
Sosyoloji
Teşekkür ederim roses,bilgi edindiğin zaman bizimle paylaşırsan gerçekten çok sevinirim!

ulubeg

Yeni Üye
Bölüm:
İşletme
Dikey geçiş kayıtları ekim ayında mı arkadaşlar. Lanet olsun lisans mezunu idim bir kuruma başvurdum önlisans yazısını kabul etmeyince mecbur diplomayı almak zosunda kaldım şimdi 3 ve 4 ü tekrar okuyacağım. Yeni sistem geldiği için belki tarihlerde değişmiştir diye düşünüyorum ekimden öncedir inşallah.

AOFDESTEK

ADMİN
Yönetici
Admin
Bölüm:
İşletme
Dikey geçiş kayıtları ekim ayında mı arkadaşlar. Lisans mezunu idim bir kuruma başvurdum önlisans yazısını kabul etmeyince mecbur diplomayı almak zorunda kaldım şimdi 3 ve 4 ü tekrar okuyacağım. Yeni sistem geldiği için belki tarihlerde değişmiştir diye düşünüyorum ekimden öncedir inşallah.
Maalesef Ekim ayında yapılmaktadır...

arzuyasar

Yeni Üye
Bölüm:
İktisat
Ben 2005 yılı ticaret lisesi mezunuyum... önceleri düşünmüyordum ama şimdi açık öğretim de olsa ünüversite mezunu olmak istiyorum.. bu yıl ygs sınavına girdim malesef barajı geçemedim 175 falan bi puan yaptım...
2 yıllık açık öğretim seçe bilme hakkım varmış ama yol iz bilmiyorum...
bilgisayarlı muhasebe okum lisede...
sizce hangi bölümü seçmeliyim
2 yıllık mı iyi 4 yıllık mı
bana lütfen bir yol gösterin...
4 yıllık olsa hangi bölümü seçebilirim...
vereceğiniz cvp hayatımda yeni bir yol çizmeme yardımcı olacak lütfen yardım edin... en iyi bölüm hangisi

cihatmetin

Yeni Üye
Bölüm:
Kamu Yönetimi
merhaba ben kamu 2 deyim matematikten genel ortalama 2.15 görünüyor bu dersten geçtiğim anlamınamı geliyor teşk.

AOFDESTEK

ADMİN
Yönetici
Admin
Bölüm:
İşletme
Ben 2005 yılı ticaret lisesi mezunuyum... önceleri düşünmüyordum ama şimdi açık öğretim de olsa ünüversite mezunu olmak istiyorum.. bu yıl ygs sınavına girdim malesef barajı geçemedim 175 falan bi puan yaptım...
2 yıllık açık öğretim seçe bilme hakkım varmış ama yol iz bilmiyorum...
bilgisayarlı muhasebe okum lisede...
sizce hangi bölümü seçmeliyim
2 yıllık mı iyi 4 yıllık mı
bana lütfen bir yol gösterin...
4 yıllık olsa hangi bölümü seçebilirim...
vereceğiniz cvp hayatımda yeni bir yol çizmeme yardımcı olacak lütfen yardım edin... en iyi bölüm hangisi
175 puanla Adalet bölümü haricinde istediğiniz lisans veya önlisans bölümü tercih etmeniz durumunda yerleşirsiniz.

AOFDESTEK

ADMİN
Yönetici
Admin
Bölüm:
İşletme
merhaba ben kamu 2 deyim matematikten genel ortalama 2.15 görünüyor bu dersten geçtiğim anlamınamı geliyor teşk.
Matematik dersinden FF almadığınız sürece geçersiniz demektir. Ama FF alırsaız ortalamanız ne olursa olsun kalırsınız.

lagger

Yeni Üye
bu aöf'nin sitesindeki örnek not hesaplama dogrumu acaba ordaki sistem bıraz acayıp geldı butun derslerden ff dısında not alsam kredı 2.00 uzerınde gelıyor.

vbay

Yeni Üye
Bölüm:
Maliye
Merhaba yenı uye oLdum :) Tek bır sorum olucak merak edıyorum . ben ankarada yasıyorum aöf malıye bölumu 1.sınfda okuyorum acaba 2.sınfda eskısehıre gıtsem derslere gırme ımkanım varmı varsa saatlerı falan nasıl bunlarla ılgılı tatmın edecek bılgı bulamadım herkez bırseyler sölemıs anlayamadım . kımısı gıdersın gırersın dıyor kımısı gıremezsın dıyor :/ sımdıden ılgınıze tesekkur ederım

SeRDaRSvS

Yeni Üye
Muhakkak sorulmuştur ama ben bulamadım forumda 4 yıllık işletme okuyorum 2. sınıftan istatistik dersim vardı alttan yeni verdim alttan ders kalmadı şuan 4. sınıfa geçtim acaba önlisans diploması alabilir miyim

leke

Yeni Üye
Bölüm:
İşletme
Benimde Bir sorum var Şimdi Genel Not Ort. 1.98 Hic ff yada fd dersim yok dd dc derslerim var ama ortalamadan dolayı kaldım. bende tek ders sınavı açılırsa girebilirmiyim bilgisi olan var mı ?

AOFDESTEK

ADMİN
Yönetici
Admin
Bölüm:
İşletme
Benimde Bir sorum var Şimdi Genel Not Ort. 1.98 Hic ff yada fd dersim yok dd dc derslerim var ama ortalamadan dolayı kaldım. bende tek ders sınavı açılırsa girebilirmiyim bilgisi olan var mı ?
Tek ders sınavı son sınıfta olanlar ve tek bir dersten dolayı mezun olamayacaklar için açılacaktır. Birden fazla dersiniz var ise tek ders sınavına giremezsiniz.

AOFDESTEK

ADMİN
Yönetici
Admin
Bölüm:
İşletme
Merhaba yenı uye oLdum :) Tek bır sorum olucak merak edıyorum . ben ankarada yasıyorum aöf malıye bölumu 1.sınfda okuyorum acaba 2.sınfda eskısehıre gıtsem derslere gırme ımkanım varmı varsa saatlerı falan nasıl bunlarla ılgılı tatmın edecek bılgı bulamadım herkez bırseyler sölemıs anlayamadım . kımısı gıdersın gırersın dıyor kımısı gıremezsın dıyor :/ sımdıden ılgınıze tesekkur ederım
Derslere girmek için dersleri veren hocalarla görüşmeniz gerekir ve izin verirlerse girebilirsiniz. Normalde böyle bir hakkınız bulunmamaktadır.

AOFDESTEK

ADMİN
Yönetici
Admin
Bölüm:
İşletme
Muhakkak sorulmuştur ama ben bulamadım forumda 4 yıllık işletme okuyorum 2. sınıftan istatistik dersim vardı alttan yeni verdim alttan ders kalmadı şuan 4. sınıfa geçtim acaba önlisans diploması alabilir miyim
1 veya 2. sınıftan dersiniz yok ise kaydınızı sildirerek önlisans diploması alabilirsiniz. Ama Dikey geçişle devam etmek isterseniz 3.sınıftan başlayacağınızı ve 3.sınıfın tüm derslerini alacağınızı belirtmek isterim.

azreal

Yeni Üye

Merhaba,

Yukarıdaki linke göre güz döneminde sadece 1 adet dersim FF gözüküyor. Önümüzdeki kayıt döneminde o FF olan dersi geçip güz dönemi ortalamasını 2.00 üstünde yaparsam bahar dönemi sınavlarına girmeden mezun olabiliyor muyum ? Yoksa güz döneminde tüm derslerin sınavlarına girip bahar döneminde de mi kayıt yenilemem gerek ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler :)

tremendous

Forum Yöneticisi
Bölüm:
MEZUN

Merhaba,

Yukarıdaki linke göre güz döneminde sadece 1 adet dersim FF gözüküyor. Önümüzdeki kayıt döneminde o FF olan dersi geçip güz dönemi ortalamasını 2.00 üstünde yaparsam bahar dönemi sınavlarına girmeden mezun olabiliyor muyum ? Yoksa güz döneminde tüm derslerin sınavlarına girip bahar döneminde de mi kayıt yenilemem gerek ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler :)
Öncelikle kaçıncı sınıftasınız..Eğer son sınıftayasanız FF olan dersinizi (tek ders sınavı henuz netlik kazanmadı..) seneye guz donemınde alıcaksınız....Diğer dersleri almayacaksınız..Ortalamanız 2.00 uzerinde olursa bu dersten geçersiniz..

azreal

Yeni Üye
Evet,son sınıftayım. Sanırım FF olan dersimi yükseltmemle birlikte ortalama 2.00 üzerine çıkabilir. Bahar döneminde ders almayarak mezun olma şansım var o zaman. İlginize teşekkürler

burakcx

Yeni Üye
Öğretim Yılı Dönem Dönem Not Ort. Genel Not Ort. Durum

2012 BAHAR DÖNEMİ 2,21 1,56 Tekrar

2012 GÜZ DÖNEMİ 0,92 0,92 Uyarı

BENİM İKİNCİ DÖNEM ORTALAMAM 2.21 SADECE BİR TANE FF VAR TEKRAR DİYOR BEN ŞİMDİ SINIFTA MI KALDIM BU NE ANLAMA GELİYOR

du Ders Adı Kredi Ara Sınav N. Dönem Sonu N. Başarı Notu Harf Notu
BİL102U TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ II 3,00 50,00 70,00 64,00 BA

FEL102U ETİK 4,00 80,00 60,00 66,00 BA

KÜL102U KÜLTÜR TARİHİ 4,00 60,00 55,00 56,50 BC

MNT102U SEMBOLİK MANTIK 6,00 30,00 5,00 12,50 FF

SİY102U TÜRK SİYASAL HAYATI 4,00 50,00 35,00 39,50 CD

SOS104U İNSAN VE TOPLUM 5,00 55,00 55,00 55,00 BC

SOS106U BİREY VE DAVRANIŞ 4,00 70,00 65,00 66,50 BB

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri