Aöf Hakkında Sorun Cevaplayalım

tremendous

Forum Yöneticisi
Bölüm:
MEZUN
Öğretim Yılı Dönem Dönem Not Ort. Genel Not Ort. Durum

2012 BAHAR DÖNEMİ 2,21 1,56 Tekrar

2012 GÜZ DÖNEMİ 0,92 0,92 Uyarı

BENİM İKİNCİ DÖNEM ORTALAMAM 2.21 SADECE BİR TANE FF VAR TEKRAR DİYOR BEN ŞİMDİ SINIFTA MI KALDIM BU NE ANLAMA GELİYOR

du Ders Adı Kredi Ara Sınav N. Dönem Sonu N. Başarı Notu Harf Notu
BİL102U TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ II 3,00 50,00 70,00 64,00 BA

FEL102U ETİK 4,00 80,00 60,00 66,00 BA

KÜL102U KÜLTÜR TARİHİ 4,00 60,00 55,00 56,50 BC

MNT102U SEMBOLİK MANTIK 6,00 30,00 5,00 12,50 FF

SİY102U TÜRK SİYASAL HAYATI 4,00 50,00 35,00 39,50 CD

SOS104U İNSAN VE TOPLUM 5,00 55,00 55,00 55,00 BC

SOS106U BİREY VE DAVRANIŞ 4,00 70,00 65,00 66,50 BB

Kredili sistemde sınıfta kalma yok, dersten kalma var...Genel Not Ortalaman 2.00 altında ise FF,CD,DC,DD derslerini seneye aynı dönem tekrar alıcaksınız..

duygulu

Yeni Üye
Bölüm:
Çalışma Ekonomisi
Merhaba 2 den tek dersi veremedim ff.3 ten hepsini verdim bu durumda 4 e gecebiliyormuyum lutfen yardimci olurmusunuz

anadolululu

Yeni Üye
Bölüm:
Kamu Yönetimi
selemun aleykum allahın rahmeti ve bereketi üzerine olsun bana kamu yonetimi 5.ve 6 dönem kitapları lazım bu bölümde okuyan arkadaşlara önemle rica ediyorum ders çalışmaya başlayacam şimdiden ilginize tşk ederim şimdiden

leke

Yeni Üye
Bölüm:
İşletme
Tek ders sınavı son sınıfta olanlar ve tek bir dersten dolayı mezun olamayacaklar için açılacaktır. Birden fazla dersiniz var ise tek ders sınavına giremezsiniz.
Evet Son sınıftayım Ff ve Fd Dersim Yok ama Dd Dc Derlerim var birden fazla Şimdi bu durumda tek ders sınavına giremiyormuyum aynı zamanda Yükseltme olarak tek ders sınavına giremezmiyim. bir tane dersten hangi ders oldugu önemli değil. bunuda cvplarsanız sevinirim arastırma yaptım ama net bi bilgi veren bir yer bulamadım burdan baska.

maym

Yeni Üye
Bölüm:
Halkla İlişkiler

lorecik

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar ben 4. sınıftayım bahar dönemi finansal tablolar analizi dersim vardı onu da öğrenciliği uzatmak için girmedim ama yinede ortalamayla geçmişim yani okul bitti tam da memurluk için tercih yapacaktım askerlik için hemen mi çağırıyorlar yoksa yıl sonunu mu bekliyorlar bilen biri cevaplayabilir mi lütfen ???

yyildirayy

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar ben 4. sınıftayım bahar dönemi finansal tablolar analizi dersim vardı onu da öğrenciliği uzatmak için girmedim ama yinede ortalamayla geçmişim yani okul bitti tam da memurluk için tercih yapacaktım askerlik için hemen mi çağırıyorlar yoksa yıl sonunu mu bekliyorlar bilen biri cevaplayabilir mi lütfen ???
Bende size bir şey sormak istiyorum
Bende işletme 4. sınıfta okuyordum bu sene mezun oldum
Şimdi bahsettiğiniz dersin harf aralığına baktım DD=35,18
Sizin ilk sınavdan 100 aldığınızı farzedersek bunun %30 u 30 yapar
Dönem sonu sınavına girmemişsiniz oda sıfır
Yani ortalamanız 30
Bu durumda sizin finansal tablolar analizi dersiniz FF düşmüş
FF olan dersten nasıl geçtiğinizi bir açıklasınızda bizde aydınlansak
Malum ders FF düşünce ortalamaylada geçilmiyor

kowalski

Yeni Üye
Bölüm:
İşletme
okul bitse bile lisans mezunu statüsünde olduğunuz için isterseniz 2 yıl daha tecil edebilirsiniz.. yaş sorunu olmuyor diye biliyorum..

esramesra

Yeni Üye
Bölüm:
İşletme
Ya arkadaşlar yardım edin lütfen

1. Dönem başarılı 2,69
2.dönem uyarı 1,90

ben şimdi 2. Dönemde ortalamayı 2,00 yapamadığım için 2. Dönem cc altı derslerimden kalmışmı oluyorum ? Bu uyarı ne demek ? 2,00 yükseltmek için hangi dönemi bekleyeceğim ? Yoksa onlardan otomatik kaldım mı

edx

Yeni Üye
Bölüm:
Listede Yok
Aöf Hakkında Sorun Cevaplayalım

Aöf hakkında aklınıza gelen her soruyu bu konuda sizler için cevaplamaktayız. yapmanız gereken tek şey soruyu konuya yazmaktır arkadaşlar. Aklınızda açıköğretim ile ilgili merak ettiklerinizi, kafanıza takılanları, sormak isteyipte muhatap bulamadığınız soruları, hepsini bu konunun altına eklerseniz yönetici ve bilgili arkadaşlarımız sizi cevaplayacaklardır...

İyi Forumlar Dileriz...

Öncelikle iyi günler.Ben Bilgisayar Programcılığından yeni mezun oldum.Açıktan İşletme okuyarak 4 seneye çıkartıp tamamlamak istiyorum.Ama araştırdığım kadarıyla 2. sınıfı bitirdikten sonra Hazırlık okuyarak İşletmenin 3. sınıfına geçiliyormuş.Yani doğrudan kayıt mı ya da Fark dersler kaydından mı yapılıyor ? Yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

tremendous

Forum Yöneticisi
Bölüm:
MEZUN
Öncelikle iyi günler.Ben Bilgisayar Programcılığından yeni mezun oldum.Açıktan İşletme okuyarak 4 seneye çıkartıp tamamlamak istiyorum.Ama araştırdığım kadarıyla 2. sınıfı bitirdikten sonra Hazırlık okuyarak İşletmenin 3. sınıfına geçiliyormuş.Yani doğrudan kayıt mı ya da Fark dersler kaydından mı yapılıyor ? Yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
http://www.aofdestek.net/aof.kayit.islemleri/57094-acikogretim.fakultesi.dgs.direk.3.sinifa.kayit.olabileceginiz.bolumler.html linkini incelemenizi tavsiye ederim...

ozgetan

Yeni Üye
Bölüm:
MEZUN
merhaba. ben bu sene liseden mezun oldum. ygs 5 ek puanlı puanım :358 . en yüksek ygs puanım , 369. daha tercihlerimi yapmadım. ama öğrendiğim kadarıyla hem örgün öğretim hemde açıköğretimi aynı anda okuyanlar varmış. ben hem kırklarelinde 4 yıllık çocuk gelişimi örgün öğretim okuyup , hemde atatürk üniversitesi açık öğretim sosyal hizmetler bölümünü okuyabilir miyim ? tercihlerini nasıl yapmalıyım ?

AOFDESTEK

ADMİN
Yönetici
Admin
Bölüm:
İşletme
ozgetan; Hem örgün hemde açıköğretim okunmakta, fakat Sosyal hizmetler lisans açıköğretim bölümü ikinci üniversite kapsamında maalesef değil. Bu bölümün 2 yıllık olanını okuyabilirsin.

GuLsSaH

Yeni Üye
Merhaba,
Bu sene Aöf Sosyal Hizmetler bölümüne yeni kayıt yaptıracağım. Bu bölümden dgs sınavına girmeden 4 yıllığa geçiş hakkı var mı.

tremendous

Forum Yöneticisi
Bölüm:
MEZUN
Merhaba,
Bu sene Aöf Sosyal Hizmetler bölümüne yeni kayıt yaptıracağım. Bu bölümden dgs sınavına girmeden 4 yıllığa geçiş hakkı var mı.
Sosyal Hizmetler Önlisans Programı’ndan mezun olan öğrenciler Uzaktan Eğitim yapan İşletme ve İktisat Fakültelerine sınavsız dikey geçiş yapma olanağına sahiptirler.
Sosyal Hizmetler Önlisans Programı’ndan mezun olan öğrencilerin Örgün Sosyal Hizmetler Lisans Programlarına dikey geçiş yapabilmeleri için Dikey Geçiş Sınavına (DGS) girmeleri gerekmektedir.

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,436
Kullanıcılar
90,725
Son üye
marketplace-akkauntov-top