Maalesef Ekim ayında yapılmaktadır...Dikey geçiş kayıtları ekim ayında mı arkadaşlar. Lisans mezunu idim bir kuruma başvurdum önlisans yazısını kabul etmeyince mecbur diplomayı almak zorunda kaldım şimdi 3 ve 4 ü tekrar okuyacağım. Yeni sistem geldiği için belki tarihlerde değişmiştir diye düşünüyorum ekimden öncedir inşallah.
175 puanla Adalet bölümü haricinde istediğiniz lisans veya önlisans bölümü tercih etmeniz durumunda yerleşirsiniz.Ben 2005 yılı ticaret lisesi mezunuyum... önceleri düşünmüyordum ama şimdi açık öğretim de olsa ünüversite mezunu olmak istiyorum.. bu yıl ygs sınavına girdim malesef barajı geçemedim 175 falan bi puan yaptım...
2 yıllık açık öğretim seçe bilme hakkım varmış ama yol iz bilmiyorum...
bilgisayarlı muhasebe okum lisede...
sizce hangi bölümü seçmeliyim
2 yıllık mı iyi 4 yıllık mı
bana lütfen bir yol gösterin...
4 yıllık olsa hangi bölümü seçebilirim...
vereceğiniz cvp hayatımda yeni bir yol çizmeme yardımcı olacak lütfen yardım edin... en iyi bölüm hangisi
Matematik dersinden FF almadığınız sürece geçersiniz demektir. Ama FF alırsaız ortalamanız ne olursa olsun kalırsınız.merhaba ben kamu 2 deyim matematikten genel ortalama 2.15 görünüyor bu dersten geçtiğim anlamınamı geliyor teşk.
Tek ders sınavı son sınıfta olanlar ve tek bir dersten dolayı mezun olamayacaklar için açılacaktır. Birden fazla dersiniz var ise tek ders sınavına giremezsiniz.Benimde Bir sorum var Şimdi Genel Not Ort. 1.98 Hic ff yada fd dersim yok dd dc derslerim var ama ortalamadan dolayı kaldım. bende tek ders sınavı açılırsa girebilirmiyim bilgisi olan var mı ?
Derslere girmek için dersleri veren hocalarla görüşmeniz gerekir ve izin verirlerse girebilirsiniz. Normalde böyle bir hakkınız bulunmamaktadır.Merhaba yenı uye oLdumTek bır sorum olucak merak edıyorum . ben ankarada yasıyorum aöf malıye bölumu 1.sınfda okuyorum acaba 2.sınfda eskısehıre gıtsem derslere gırme ımkanım varmı varsa saatlerı falan nasıl bunlarla ılgılı tatmın edecek bılgı bulamadım herkez bırseyler sölemıs anlayamadım . kımısı gıdersın gırersın dıyor kımısı gıremezsın dıyor :/ sımdıden ılgınıze tesekkur ederım
1 veya 2. sınıftan dersiniz yok ise kaydınızı sildirerek önlisans diploması alabilirsiniz. Ama Dikey geçişle devam etmek isterseniz 3.sınıftan başlayacağınızı ve 3.sınıfın tüm derslerini alacağınızı belirtmek isterim.Muhakkak sorulmuştur ama ben bulamadım forumda 4 yıllık işletme okuyorum 2. sınıftan istatistik dersim vardı alttan yeni verdim alttan ders kalmadı şuan 4. sınıfa geçtim acaba önlisans diploması alabilir miyim
Öncelikle kaçıncı sınıftasınız..Eğer son sınıftayasanız FF olan dersinizi (tek ders sınavı henuz netlik kazanmadı..) seneye guz donemınde alıcaksınız....Diğer dersleri almayacaksınız..Ortalamanız 2.00 uzerinde olursa bu dersten geçersiniz..![]()
Merhaba,
Yukarıdaki linke göre güz döneminde sadece 1 adet dersim FF gözüküyor. Önümüzdeki kayıt döneminde o FF olan dersi geçip güz dönemi ortalamasını 2.00 üstünde yaparsam bahar dönemi sınavlarına girmeden mezun olabiliyor muyum ? Yoksa güz döneminde tüm derslerin sınavlarına girip bahar döneminde de mi kayıt yenilemem gerek ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler![]()