Aöf Hakkında Sorun Cevaplayalım

zrb

Yeni Üye
Bölüm:
Kamu Yönetimi
Merhaba ;
Ben adalet mezunuyum.3.kamu yönetimine geçiş yaptım.Ancak bu sene yıl sonu ortalamam 1.51. 2 tane de FF dersim geldi.Şimdi ben 3.sınıfı tekrar mı okuyacağım yoksa 4.sınıfa geçip ek olarak bu derslerden de sorumlu mu olacağım yardımınızı bekliyorum teşekkürler..

tremendous

Forum Yöneticisi
Bölüm:
MEZUN
Merhaba ;
Ben adalet mezunuyum.3.kamu yönetimine geçiş yaptım.Ancak bu sene yıl sonu ortalamam 1.51. 2 tane de FF dersim geldi.Şimdi ben 3.sınıfı tekrar mı okuyacağım yoksa 4.sınıfa geçip ek olarak bu derslerden de sorumlu mu olacağım yardımınızı bekliyorum teşekkürler..

Genel Not Ortalamanız 2.00 altında ise CC altı dersleri (FF dahil) seneye tekrar alıcaksınız..
3.sınıf kaldıgınız derslerle (CC altı dersler) beraber, 4.sınıf derslerini 45 krediye kadar alabilirsiniz..

Perseus

Yeni Üye
Ben daha ilk defa kayıt yapacagım aöf e hangi bölüm konusunda aklım karışık sayısalım çok iyi degil ayrıca derslere baktıgımda 3.senede hep yabancı dil dersleri var ingilizceyi kolay geçerimde fransızca almanca çok düşündürüyor ne yapacagım konusunda bilgim yok aöf burolarını arıyorum acaba yalnış numaramı arıyorum süreklü meşgul çalıyor ya çok fazla arıyan var yada ben yalnış numara arıyorum ayrıca istedigim bölümleri ösym kılavuzunda arattım eskişehir anadolu üniversinde yazan tüm bölümler 2 senelikmi ?

tremendous

Forum Yöneticisi
Bölüm:
MEZUN
Ben daha ilk defa kayıt yapacagım aöf e hangi bölüm konusunda aklım karışık sayısalım çok iyi degil ayrıca derslere baktıgımda 3.senede hep yabancı dil dersleri var ingilizceyi kolay geçerimde fransızca almanca çok düşündürüyor ne yapacagım konusunda bilgim yok aöf burolarını arıyorum acaba yalnış numaramı arıyorum süreklü meşgul çalıyor ya çok fazla arıyan var yada ben yalnış numara arıyorum ayrıca istedigim bölümleri ösym kılavuzunda arattım eskişehir anadolu üniversinde yazan tüm bölümler 2 senelikmi ?
İngilizce, Almanca, Fransızca derslerinden sadece birini alıcaksınız..Hepsini değil..
Aöf bürosunun telefonu : 444 20 26'dır..
Anadolu Üniversitesinde 2 yıllık önlisans bölümleri ve 4 yıllık lisans bölümleri var.
OSYM kılavuzunda Tablo 3A'ya bakıcaksınız..
http://www.aofdestek.net/aof.kayit.islemleri/56579-acikogretim.fakultesi.acikogretim.ygs.puanlari.html linkinden bulabilirsiniz..

azreal

Yeni Üye
Tek ders sınavına girmezsem,gelecek sene sadece ff olan dersimi alacağım yoksa genel ortalamanın 2,00 altında olan tüm dönemin derslerini mi ?

tremendous

Forum Yöneticisi
Bölüm:
MEZUN
Tek ders sınavına girmezsem,gelecek sene sadece ff olan dersimi alacağım yoksa genel ortalamanın 2,00 altında olan tüm dönemin derslerini mi ?
Genel Not Ortalamanız 2.00 altında ise CC altı dersleri ve FF derslerini alıcaksınız..Guz ve Bahar Dönemi Genel Not Ortalamanız nedir ?

azreal

Yeni Üye
O zaman bu dönem tek ders sınavına girmediğimde gelecek sene sadece 1 tane olan ff dersin sınavlarına girecem. Doğru mudur ?

yyildirayy

Yeni Üye
Tek FF varsa tek ders sınavınıza girmeniz gerek (Her 2 dönemde tek FF ise)
Tam olarak notlarınızı göremediğimden yorum yapmakta zorlanıyoruz tabi

azreal

Yeni Üye
Tek FF varsa tek ders sınavınıza girmeniz gerek (Her 2 dönemde tek FF ise)
Tam olarak notlarınızı göremediğimden yorum yapmakta zorlanıyoruz tabi
Kusura bakmayın en baştan yapmam gerekirdi :( Durum aşağıdaki gibi, 4. sınıfım ve bu seneki tek ders sınavına giremicem. Merak ettiğim gelecek sene sadece CC ve altı dersleri mi alıcam.

yyildirayy

Yeni Üye
Yanlış biliyorsam bilen arkadaşlar düzeltsin ama bu notlara göre sizin tek ders sınavına girmeniz gerekiyor

yyildirayy

Yeni Üye
Doğru ama ben malesef o gün işim olduğundan giremicem. Gelecek sene tek ders mi alıcam ?
Öyle desene
Bende nasıl tek ders sınavına giremez diye düşünüp duruyorum
Evet seneye sadece Ekoloji ve turizm dersinden sınava gireceksiniz

Ayrıca 1 ders için okulu 1 sene uzatacağınıza göre önemli bir işiniz var galiba
Tabi bu sizin tasarrufunuzda
Sınava girseniz bu sene okulu bitirirdiniz
Gerçi güz dönemi 1 sene sayılmaz :biggrin:

erol06

Yeni Üye
merhaba arkadaşlar bana inğilizce 2 bahar dönemi final ara sınav çıkmış soru ve cevapları lazım acil ben bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.

erol06

Yeni Üye
soruyoruz cevap 2 ay sonra geliyor arkadaşım yardım edecksen ingilizce 2 - 2013 bahar dönemi soru ve cevapları lazım

erol06

Yeni Üye
tc numaramla nereye giriş yapayım aof sitesine diyorsan ben indirmek yazdırmak istiyorum aof sitesinden indiremiyorum yeterli donanım yok sizde mevcut olan yokmu nereye girecem arıyorum tüm dersler var inğilizce bulamadım yarım lütfen SOS.

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,436
Kullanıcılar
90,725
Son üye
marketplace-akkauntov-top