öncelikle merabalar ben ikinci üniversite kapsamında açıköğretim iktisat bölümüne kayıt yaptırdım ve bu ikinci senem.Bazı nedenlerden dolayı bu bölümü dondurup ve ya kaydımı silip bankacılık ve sigortacılık bölümüne kayıt yaptırmak istiyorum bu mümkün müdür ?
Şimdiden teşekkürler...
merhabalar bu dönem sadece 2 dersim kalmıştı ve sınav sonucunda derslerden (bc) harf notunu aldım
2012 1 1,770 1,820 Uyarı
2012 2 1,900 2,120 Başarılı
2013 1 2,700 2,330 Başarılı
şimdi mezunmuyum.
Merhabalar daha oncede yazmistim ama cewap alamadim ben bu donem 6.yariyilda kaldgim derslaeri aldimn lakin ben onlisans diplomasi almak istiyorum kpss icin yalniz 2.sinifta yillik sisteme gore muhaseb e uygulamalari die bi dersim kalmisti onu ikiye bolom donemsonu is. Ve muhasebede bilgi yonetimi die ayrilmis bu donem donemsonu islemlerini de aldm sonuclar aciklandi butun derslerden AA ile gectim d.sonu islemleri ff kaldibahar donemide muhasebede bilgi yonetimini alacam . Nasil olacak nasil alabilecgim onlisans diplomasini lutfen yardim
Merhaba,
Güz dönemi FF olan dersimden seneye güz döneminde mi tekrar sınava girmem gerekiyor. Dönem ve genel not ortalama 2,210 Başarılı yazıyor.
Teşekkür ederim. Dönemlik sistemden ve yıllık sistemden geçti ne anlama geliyor.
merhaba,
işletme 3.sınıfdayım ve benim sorum şu staj imkanımız var mı? Böyle bir imkan varsa bankada staj yapmak istiyorum ama yeterli bir bilgi bulamadım malesef.
Birde ben ilk kez 3.sınıf sınavlarına girdim ve dönem ortalamam 3.71 ,genel ortalamam 1.82 olarak gözüküyor. Bahar dönemini okumadan nasıl ortalama hesabı yapılıyor? Aof'e dilekçeyle bildirmeli miyim yoksa?
İşletme bölümünde staj zorunluluğu yok maalesef.
Dönem Not Ortalamanız ile Genel Not Ortalamanız arasındaki uçurumun olmasının sebebi yıllık dönemlik sistemden kaynaklanabilir.
Yani eski sistemden kalan kötü notlar. Bahar döneminde ortalamanızı 2.00'nin üzerine çıkarmaya çalışın..
iyi günler bir hafta sonra kayıt yenilem başlıyor,1.sınıftayım ders ekle sil yapıyormuyuz yoksa sadece harcımı yatıracaz
[/QUOTE]]ben busene kamu yönetimi 3,sınıftayım güz dönmeminde 7 dersin beşini geçtik.2 dersten ff notu aldık.ancak ff notu aldığım derslerden biri 2,sınıftan istatistik dersi ben bu dersin telafisini nasıl yapacam?şimdi ben bahar dönemini geçsem bile 4,sınıfa geçemiyecekmiyim.seneye 3,sınıftan devammı edecem devam etsem bile seneye sadece 2 derstenmi sorumlu olurum.bu sene bütünleme olmayacakmı?bahar dönemine istatistiği ekleyememmi?tek ders sınavından yararlanamammı acaba?
ben bu sene ilahiyat ön lisans mezunu olucamda ikinci üniversite olarak işletme,sosyoloji vs gibi bölüm seçerek 3 sınıftan devam edebilirmiyim ? eğer devam edemessem ikinci üniversite olarak normal 1 sınıftan başlamak için ygs sınavına girme şartı var mıdır ? şimdiden teşekkür ederim..