tremendous
Forum Yöneticisi
- Bölüm:
- MEZUN
Önlisans diploması alabilirsiniz..Ama ben 4 yıllıgı bitirmenizi öneririm..
Maalesef üniversitenin sağladıklarının dışında bir kaynak bulmanız zor. Ancak diğer bölümlerle ortak olan derslerle ilgili kaynak bulabilirsiniz.fotoğrafçılık ve kameramanlık bölümünde okuyorum. bölüm yeni olduğu için sadece son 2 yılın çıkmış soruları var egzersiz yapmam için yeterli değil. acaba bu bölümle ilgili hazırlık sorularının olduğu bir kaynak varmıdır
Sorun halen devam ediyorsa size en yakın aöf bürosundan yeni bir şifre edinebilirsiniz.aöf e ögrenmeyi açamıyorum tc veya kimlik no bulunamadı diyor napcm şimdi...
Eğer bir ünversiteye kayıtlı iseniz 2. üniversite imkanından yararlanabilirsiniz. Son gün 25 Ekim unutmayın.Yabancı dil hazırlık okuyanlar 2. Üniversite için açıköğretim fakultesine başvurabilir mi ???
Dönem Not Ortalaması: Bu dönem sadece iki dersimizin olduğunu düşünerek yukarıda hesaplamalarımız yapmıştık.Şimdi ise Dönem Sonu Not Ortalamamızı Hesaplayalım… Bu iki dersin toplam kredisi 5+3 = 8 ‘dir. Toplam değeri ise 15 + 6.9 = 21.9 ‘dur. Bu toplam değer, toplam krediye bölünerek dönem sonu not ortalamamız bulunur. 21.9 / 8 = 2.7 olarak bulunur.merhaba,genel not ortalaması yenis sistemde varmı acaba eğer varsa nasıl işlediğini yazabilirmisiniz (linkde olabilir )
2014-2015 öğretim yılı için af başvuruları 04 Kasım 2013 tarihinden itibaren AÖF Bürolarından alınmaya başlanacaktır..2014-2015 için af başvurusu ne zaman?
Matematik dersi 4 kredidir.. Aöf Bölümleri linkinde bölüm tanıtımlarında hangi dersin kaç kredi oldugunu bulabilirsiniz..teşekkürler,anladığım kadarıyla genel not ortalaması 1.dönem ile 2.dönemde aldığımız tüm derslerin değerlerinin krediye bölünmesiyle bulunuyor,peki bu ders kredilerinin ne olduğunu nerden bilecez örneğin matematik kaç kredilik bir ders?
Siyaset bilimi 2.sınıf dersidir.. Kredili sistemde 1.sınıftan alttan dersiniz varsa 3.sınıftan, 2.sınıfta kalan dersiniz varsa 4.sınıftan ders alamazsınız..merhaba, ben 4. sınıf kamu yönetimi öğrencisiyim . ancak iki yıldır kayıt yenileyemedim. dolayısıyla da kredili sistem hakkında bir bilgim de yok altan iki dersim vardı. iktisada giriş ve fransızca. kayıt yeniledim sadece Fransızca ve siyaset bilimi dersi alabiliyorum. size bir sorum olacak acaba siyaset bilim 2. sınıf dersimi yoksa 4. sınıf mı.? çünkü 4 sınıf derslerinde de siyaset bilimi dersi de var.
cevap verirseniz çok memnun olurum.mavigul.yilmaz@gmail.com
Final (dönem sonu) sınavında kitabın tüm üniterlerinden sorumlusunuz... (8 ünitenin tamamı)merhaba kredili sisteme geçildikten sonra yapılan dönem sonu sınavlarında o dönemin ünitelerindenmi yoksa tüm ünitelerdenmi sorumluyuz 1-8e kadar yardımcı olursanız sevinirim