Aöf Hakkında Sorun Cevaplayalım

yyildirayy

Yeni Üye
tc numaramla nereye giriş yapayım aof sitesine diyorsan ben indirmek yazdırmak istiyorum aof sitesinden indiremiyorum yeterli donanım yok sizde mevcut olan yokmu nereye girecem arıyorum tüm dersler var inğilizce bulamadım yarım lütfen SOS.
10-15 dakika bekle yardımcı olacam

Yeterki kızma :)

yyildirayy

Yeni Üye

azreal

Yeni Üye
Öyle desene
Bende nasıl tek ders sınavına giremez diye düşünüp duruyorum
Evet seneye sadece Ekoloji ve turizm dersinden sınava gireceksiniz

Ayrıca 1 ders için okulu 1 sene uzatacağınıza göre önemli bir işiniz var galiba
Tabi bu sizin tasarrufunuzda
Sınava girseniz bu sene okulu bitirirdiniz
Gerçi güz dönemi 1 sene sayılmaz :biggrin:
Malesef kariyerle ilgili confused bir kaç sene sanırım o dersin sınavına giremicem. biggrin İlginize teşekkürler.

Gulsh

Yeni Üye
Bölüm:
Sosyal Hizmetler
Bölüm dersleri her sene değişiyor mu? sitedeki kitaplar güncelleniyor mu şimdiden indirebilirmiyim.

yyildirayy

Yeni Üye
Bölüm dersleri her sene değişmez
Sadece bu yıl yıllık sistemden kredili sisteme geçildiği için değişti
Kitapları indirebilirsiniz

digdog

Yeni Üye
merhaba arkdaşlar ben 2 yıl pazalama okuduktan sonra işletme olarak aöf e kayıt oldum 2 yıl üst üste kaldım 3 dersten geçtim daha sonra askere gittim geldim kredili sisteme geçilmiş ne yapmam gerekiyor bilgi verirmisiniz geçtiğim 3 dersi yeniden mi alacağım kafam karışık bilmiyorum

tremendous

Forum Yöneticisi
Bölüm:
MEZUN
merhaba arkdaşlar ben 2 yıl pazalama okuduktan sonra işletme olarak aöf e kayıt oldum 2 yıl üst üste kaldım 3 dersten geçtim daha sonra askere gittim geldim kredili sisteme geçilmiş ne yapmam gerekiyor bilgi verirmisiniz geçtiğim 3 dersi yeniden mi alacağım kafam karışık bilmiyorum
Kredili sistemde dersler ikiye bölündü.. Geçtiğiniz dersleri tekrar alımıcaksınız..Derslerin kredili sistemdeki karşılıklarını alıcaksınız..

http://www.aofdestek.net/isletme/58500-acikogretim.fakultesi.acikogretim.isletme.bolumu.ders.listesi.html linkinden ders listesini bulabilirsiniz..

Guz ve bahar dönemi kayıt yenileme tarihlerinde kaydınızı yeniletebilirsiniz..

RIDVANEJDERUNAL

Yeni Üye
Bölüm:
İşletme Yönetimi
Arkadaşlar merhaba .
Tek bir sorum olcak sizlere .
Ona soruyom yok boyle buna soruyorum yok boyle kafam karıstı .
İşletmeye kaydım var 3 senedir kalıyorum utanılası bi durum ama amaç okul değil hayat şartları ki sorum da şudur :
İşletme okuyorum ve kayıt yenileme yaklaştı acaba bölüm nasıl degiştirebiliriz ?
Örneğin işletme kaydım varken ondan vazgeçip 2 yıllık adaleti aöf olarak nasıl tercih edebilirim
umarım anlatabilmişimdir .
Teşekkurler şimdiden
Saygılar..

yyildirayy

Yeni Üye
İşletme vya başka bir bölüme kaydınızı yaptırmışsanız bölüm değiştiremezsiniz
Yani ben bu bölümden vaz geçtim şu bölümü okumak istiyorum diyemiyorsunuz
Ancak kaydınızı sildirir tekrar LGS sınavına girer ve yanlış hatırlamıyorsam 140 puan alırsanız istediğiniz bölüme tekrar kayıt yaptırarak 1. sınıftan başlarsınız

AOFDESTEK

ADMİN
Yönetici
Admin
Bölüm:
İşletme
Hemşirelik 4-5 yıl öncesinde mevcuttu ama maalesef artık yok.

semihayz

Yeni Üye
Bölüm:
İşletme
Tek ders sınavı ile mezun olduk. Kasım celp döneminde askere gitmek için son başvuru tarihi 15 Ağustos'muş. Eğer diplomamız gelmezse ve biz askere kısa dönem gidemez uzun dönem gidersek. Bunun mebalini nasıl öder sizce AÖF ?

tremendous

Forum Yöneticisi
Bölüm:
MEZUN
Tek ders sınavı ile mezun olduk. Kasım celp döneminde askere gitmek için son başvuru tarihi 15 Ağustos'muş. Eğer diplomamız gelmezse ve biz askere kısa dönem gidemez uzun dönem gidersek. Bunun mebalini nasıl öder sizce AÖF ?
Diploma gelene kadar AOF burosundan askerlik için mezun oldugunuza dair belge alabilirsiniz..Durumunuzu ifade ederek Aöf büronuzla irtibata geçiniz..

semihayz

Yeni Üye
Bölüm:
İşletme
Geçtim kendileri hiçbir şekilde diploma harici belge vermediklerini söylediler sizce de saçma değil mi ?

tremendous

Forum Yöneticisi
Bölüm:
MEZUN
Geçtim kendileri hiçbir şekilde diploma harici belge vermediklerini söylediler sizce de saçma değil mi ?
Diplomaların düzenlenmesi ve basılması, ve adreslere postalanması zaman alıyor..Bayram tatilininde olması bu işlemi biraz geciktiriyor sanırım..
Siz bence bayramdan sonra tekrar Aöf büronuzla irtibata geçin...İnşallah gelir diyelim...

aliatceken

Yeni Üye
Bölüm:
Bankacılık ve Sigortacılık
merhabalar
ben bu sene malesef sınıfta kaldım geçtiğim derslerden, sınavda tekrar girecem mi?

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,436
Kullanıcılar
90,725
Son üye
marketplace-akkauntov-top