sınavda başarılar.._0_0

haftasonu görcez bakalım... konularım bitti soruları da yeteri kadar çözdüm ...sabırsızlıkla sınavı bekliyorum

sen elinden geleni yaptıysan gerisini Allaha bırak o zaman dostum ki gördüğüm kadarı ilede iyi çalışmışsın başarırsın umarım:)

Arkadaşlar herkese başarılar diliyorum:p

son 2 gün 22 saat kaldı....

midem benden bağımsız hareket ediyor heyecandan küçük küçük kramplar giriyor... sınavı beklemek işkence ....püf:S

ne kadar büyüttünüz şu sınavı ya bu kadar heyecan yapmayın kankalar:)

bıraktım soru çözmeyi ... tamam relax olcam

cumartesi ve pazar günü yapılıcak ara sınavda tüm sınava giricek arkadaşlara başarılar iyi sonuçlarla karşılaşmak dileğiyle:)

Hafta sonu sınava giren bütün arkadaşlarıma başarılar diliyorum,
şansınız bol olsun:)

bende herkese başarılar diliyorum allah herkese zihin açıklıüı versin:)durum 0-0 şuanda bakalım ilk golü kim atacak ankaragücü mü yoksa aöf gücümü:)
:D :D :D :D :D

yarışmaya (sınava) gircek olan ark.lara başarılar diliyorum kalbim sizlerle.... ;):rolleyes:

1 gün 21 saat kaldı... hade bakalım az kaldı ...

herkes çalışdığının emeğini alması dileğiyle, şafak 2:/

ya ben cıkmıs soruları cozuyorum bı gun bakıyosun 90 dan assagı not almıyorum bı gun ıse 70-60 larda gezıyo notlar cok yogun bı sekıldede calısıyorm hanı uzn zamandan berı ınıye bolye oldu bıde cok stres yaptı sımdu bu olay bende :S:(

ya ben cıkmıs soruları cozuyorum bı gun bakıyosun 90 dan assagı not almıyorum bı gun ıse 70-60 larda gezıyo notlar cok yogun bı sekıldede calısıyorm hanı uzn zamandan berı ınıye bolye oldu bıde cok stres yaptı sımdu bu olay bende :S:(

stres yapmaya devam edersen 70-60 da 50-40'a düşer.Sakin sakin cevaplarsın soruları.Ne gerek var bu kadar heyecana.Başarılar..

sınavda herkese başarılar...umarım hepimiz umduğumuzu buluruz

Geri