Haniymiş Muhabbet Kuşlari

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
burda cevap hakana düşer bunun üzerine bişey diyemeyecem ama deminki söylediğime kayserililer mantısınıda kapsın gelsinn çayla güzel gider siz getirin mantınızı tiramisunuz da hazır burası tatlıcıydı ya başka isteğiniz baklava felan
müessesemiz itina ile açar

burda cevap hakana düşer bunun üzerine bişey diyemeyecem ama deminki söylediğime kayserililer mantısınıda kapsın gelsinn çayla güzel gider siz getirin mantınızı tiramisunuz da hazır burası tatlıcıydı ya başka isteğiniz baklava felan
müessesemiz itina ile açar

itiraf et ben daha yakışıklıyım:)

Tatlı demişken.. Şöyle dumanı üstünde bol peynirli bi künefe fena olmaz::))

ee tabi siz karnınızı doyurdunuz tatlı faslına geçtiniz ama biz daha açız bitirdiniz etleri hıh şimdi bişey desem banlarsın neme lazım adminsin ne yapacağın belli olmaz mecburen daha yakışıklısın diyorumm

ee tabi siz karnınızı doyurdunuz tatlı faslına geçtiniz ama biz daha açız bitirdiniz etleri hıh şimdi bişey desem banlarsın neme lazım adminsin ne yapacağın belli olmaz mecburen daha yakışıklısın diyorumm

Halime kızzzz.. sen ver bu havvaya cevabı.. Kim daha yakışıklı görsün. kör olmuş bu:))

künefen
kune.jpg

ve tiramisun hazır
AB11463~Tiramisu-Posters.jpg

hani benim mantım

ya bide beğendiremiyoruz alkolünüde kendin iç bi zahmet herşeyi tiramisudan bekleme sen buna dua et biz daha mantıyı göremedik bile kayserinin yüz karaları sizi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt