Haniymiş Muhabbet Kuşlari

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olleyyyyyy Ozaman Dişari Nie Gidios Ya Ben Yaparimm.
önce Dur Bi Danayi Kesem:) Tutun Siz..allahuekber:):) Allah Kahretsin Bilmediğim Işte Yok:) Nakadar Becerikliyim Yarabbim:):)
1 Saate Kadar Yemek Hazir Siz Keyfinize Bakin:))

Estafurullah Agam Seni Hafife Almak Ne Haddime:) Senkiii Koskoca Bir Administrator Sün:)bense Küçük Fakir Ama Grurlu Bi üye:):)

Olleyyyyyy Ozaman Dişari Nie Gidios Ya Ben Yaparimm.
önce Dur Bi Danayi Kesem:) Tutun Siz..allahuekber:):) Allah Kahretsin Bilmediğim Işte Yok:) Nakadar Becerikliyim Yarabbim:):)
1 Saate Kadar Yemek Hazir Siz Keyfinize Bakin:))

3 kiloluk dana:) güzel fikir aslında cebine koy taşı hayvanı.. Ama maalesef en küçük daha 20 kilodan başlıyo.. Yani o etler zaten kesilmiş, temizlenmiş terbiyelenmiş durumda.. Sana düşen sadece ızgaraya koyup ateşini ayarlamak.. Amma beleşcisin haa:)

Bide Dana Ya Parami Vercez.bizde Hazir Dana Var Keseriz Ayip Ediyon.
Aöf Ye Bi Dana Kurbannnn Olsun:)

Oyy yerim ben o danayı.. Ama karnım çok aç bi an önce pişir yiyelim.. şindi on iki saat dana kesilmesini beklersem.. Açlıkdan ölcem:).. Zaten o bıçağıda ters tutuyosun.. Bi tarafını kesicen.. bırak alla alla:p

HEM AÇSIN HEM SABIRSIZ SENDE.BURASI BIÇAĞIN DÜZ TARAFI:):) İŞİ BİLENE SORACAN TERS SANDINN DIMII E BİLMEYİNCE TABİ:) HEMEN HAZIRLIYORUM
Administrator ÜM EMRET:):)

3 kiloluk dana:) güzel fikir aslında cebine koy taşı hayvanı.. Ama maalesef en küçük daha 20 kilodan başlıyo.. Yani o etler zaten kesilmiş, temizlenmiş terbiyelenmiş durumda.. Sana düşen sadece ızgaraya koyup ateşini ayarlamak.. Amma beleşcisin haa:)
yuhahahahaaa:D:D:D:D
alemsin patron haa:D
Halime bi işi becereemdin adminim kurudu kaldı açlıktan:p

yuhahahahaaa:D:D:D:D
alemsin patron haa:D
Halime bi işi becereemdin adminim kurudu kaldı açlıktan:p

Ne güzel olur şöyle bi toplansak he beraber bi mangal yapsak yeşilliklerin arasında.. Bi taraftan su akıyo şırıl şırıl, bi tarafdan kuşlar.. Etin kokusu diğer taraftan.. Heleki muhabbeti saymadım daha..

Delikanli Olan Yapacaksin Diyen Değil Eline Biçaği Alip Danayi Kesendir.....:):) Okadar!!!!

Kısım.. ben zaten getirdim diyorum 3-5 kilo kesilmiş. teriye edilmiş hazırlanmış.. Bak zaten bi kuzu eti eksik.. Az daha yemeği geciktirirsen kuzu niyetine de seni kesicem kızdırma beni :):):)

Ben Size Yapmiyom Be Ya.siz Yeyin Aldiğiniz Hazir Neydüü Belürsüz Etleri:):) Ben Kendim Yicem Size Dana Kesende Suç.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt