Haniymiş Muhabbet Kuşlari

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aha burcude geldi.. Salatayı da o yapar şimdi.. Halimeye kalsak kuru söğüşle kandıracak bizi.. yetiş burcude.. bakalım salatayı nasıl yapıyon:)

olur mu yaw etleri bi güzel mangala koydum elim yüzüm is oldu baksana yaww:D

O yüzden diyorum ya zaten senden de hayır yok diye.. Etrafı dumana boğdun bee:) gitti yarım kilo dana eti.. Yaktın hepsini. ben şindi yapıyım da görün nasıl yapılıyomuş parmaklarınızla beraber elleriniz de gidecek.. Oohhh. şimdiden mis gibim kokmaya başladı bile.. :D

hani yaw burcu ben nie göremiyom kör mü oldum yosam :D
ama tam mangal olmuş ellerine sağlık patronn :)
bira beni şişirdi bi tuvalete gidiyorum:D:D:D

mimoza bunlar pikniğe gitmiş terbiyesizler bizi çağırmadan çok ayıp mangal felan bari burda söylemeyin canımız çekiyo alla alla görgüsüzler sizi

yalan kuru iftira valla kendi o kadar açtı ki eti çiğ yedi dedim bak yavuzum ağzını severim çiğ yeme şunları karnında kurt olur die ama nerdeee:D
sonra bana suç atıyo:p

Mangal dediğin sabır ister ama sen biraz fazla sabrettin üstün başın is oldu dumandan hemde kavruk et kokuyon halen.. git duş muş bişiler al üstündekileri de değiştir.. kıyafetin yoksa da parfüm neyim sık..

Haticeeee.. Hakana bi kamyon parfüm ver de kullansın anca yeter:)) (Senin kullandıklarından olsun:D:D )

ben biliyorum biriniz kömür olmuş eti birinizde çiğ eti seviyo biriniz iğden biriniz kömürden bitirmişsiniz canım etleri

hahay:D:D:D parfümler yolda... bu arada nasıl boğazınızdan geçti..yapmayın bole bak acıktım zaten gecenın 2 sinde yasıkkk bana:(:p

hahay:D:D:D parfümler yolda... bu arada nasıl boğazınızdan geçti..yapmayın bole bak acıktım zaten gecenın 2 sinde yasıkkk bana:(:p
kalk mimoza bizde börek yapalım kek yapalım sonra bide kısır yapalımm bide çay demleyelim bizde oturup bunları yiyelim hadi gel katılmak isteyen gelebilir:p:p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt