Günün Sözü

"En çok da kendimden özür dilerim. Çünkü bana çok yanlış yaptım..."

[Ceyhun Yılmaz]

Eğer Allah seni bana yazmışsa, benden kaçışın yok! Lakin kader seni benden almışsa, ağlamaya lüzum yok..'' [Şems]

Sol'umdan kalktım bugün, çok sen'liyim ♥ (:

Aşkın sevdalılara ettiği zulmü, hiçbir firavun halkına etmemiştir

Benden nefret edenlerden,nefret edecek vaktim yok.Çünkü ben bana değer verenleri,sevmekle meşgulum

İnsan; dün, bugün ve yarının kavgasını ayırmaya çalışırken hayatını kaybeden zavallı yolcudur.

Yaptığın gıybet ruhunu temizleyecek sanma arkadaş! Unutma; dilinden dökülecek her hece, saplanacağın çamurun bir parçası olacak...

İdeal bir insanı dünyanın her köşesinde bulabilıriz. Fakat şöyle bir sorun var; dünya yuvarlak. Yani köşesiz.

yusuf baştan aşağı iffet olduktan sonra züleyha baştan aşağı afet olsa ne yazar....

Seni seviyorum bile,bir dil jimnastiği oldu...milli sporumuz, gitmek,dönmek...ayrılıp birleşmek...

Büyük işler başarmak için üstün yetenekli olmak gerekmez. İnsanüstü değil, ama insanların içinde onlarla birlikte olmak gerekir.
Montesquieu

Seni seviyorum"dan daha özel bir cümle de var: Sana güveniyorum..
Çünkü herkes herkesi sevebiliyor; ama herkese güvenmiyor.

unutulmadığını hissetmek ve bilmek ne kadar kadar güzel bir duygu

"Sanırım hayal kurarken malzemeden çalıyoruz, Çünkü sürekli yıkılıyor" (gülermisin, ağlarmısın)

"İnsanlar köprü kuracakları yerde duvar ördükleri için yalnız kalırlar."
(Newton)

"Hayata en önemli şey kazançlarınızı kullanmak değildir. Bunu herkes yapar. Asıl önemli olan kayıplarımızdan kazanç sağlamamızdır. Bu zeka gerektirir; akıllı insanlarla aptal insanlar arasındaki fark budur."
(WILLIAM BOLITH)

Geri