Günün Sözü

lk izlenim çok önemlidir derler, " ilk 2 dk " da kocaman bir yüreği var sanırsın, sonra bir ömür o yürekte " ilk 2dk " yi ararsın...

Bir Kadından " Susmasını Beklemek ;
Tavuğa Çikolata Yedirip Kinder Süpriz Yumurtlamasını Beklemek Gibidir.

Yarın bizi beraber görenler "kimdi o yanındaki" diye sorarlarsa beni detaylı anlatma.

Kısaca; "ömrümün geri kalanı" dersin ..

hiç bir şey insan kadar yükselemez ve onun kadar inemez

Biten bir aşkın hemen ardından bir başkasıyla başlayan şeyin adı, "ilişki" değil "çelişkidir"

Beni öyle bir yalana inandır ki, Ömrümce sürsün doğruluğu..

"Seni karalayan karşı cinsse, seni elde edemediğindendir. Hemcinsse, senin elde ettiklerini hazmedemediğindendir.

gitmişsin işte çekiştirip durma adımı..tülden bekleyişler kımıldanıyor ardın sıra bil..ey gözlerimin arka bahçesi..bu dağa tırmananlar düşer..seyredenler değil..!

Mazlumun bedduasından kork onun vekili HAK'tır. HAK'kı HAK bilmeyene her ceza müstehaktır !..

Bir Yarıştayız Sanki, Gösteriş Delisi Olduk Hepimiz! Elbise Cok Ama ''RÜKÜŞ'' Diyenide Var..Elbise Yok Ama ''ŞÜKÜR'' Diyenide..!

Yaşamı kısaca şöyle özetleyebiliriz "her gün aynı b.."

Yaşamı kısaca şöyle özetleyebiliriz "her gün aynı b.."

sonunu anlamadım ismail söylede seni seve seve banlayım :haha bugün herkes şifreli konuşuyor anlamıyorum aslı 1 ,sen 2 :p

Madde 1: Herşeye rağmen gül. Madde 2: Ölümüne sev. Madde 3: Onu aldatma. Madde 4: O seni aldatırsa madde 1'i hatırla..

Hayattan aldığım en büyük ders: "Sevgisiyle karşında sapasağlam duramayan birine, asla yaslanmayacaksın"...

Biz ihaneti Çocukken öğrendik ! O kimseye vermediğimiz oyuncağı yenisi geldiğinde köşeye atarak...

Kendini bir bok sananlarla aynı kanalizasyonda olmak zor.

En yakin avlu da abdest alip seni unutmaliyim. ~Abdullah Harmanci~

Geri