Günün Sözü

Gerçek yüzlerini görüp de uzaklaştığım insanlardan hep aynı şeyi duyuyorum; "Sen değiştin." ' Anonim '

Mutlu olmak istiyosan: kimseden bişey bekleme.

Düşündüğünüz anladığınız gördüğünüz kadarıyım.

Tanıdıkça seviyorum' demek ne güzel bir duygudur, 'tanıdıkça soğudum' dedirtecek insanlar çıkarmasın karşımıza Allah.

Yanımda kimse olmadığından değil yalnızlığım, yalnız olduğumu söyleyeceğim kimse olmadığından yalnızım ben.

Mevlana

çok mu aşıksınız? birbirinizi çok mu seviyosunuz? çok mu eğleniyosunuz? gelecek planları mı yapıyosunuz?... merak etmeyin, ayrılacaksınız!
:haha:haha

ben karbon elementiyim benden kömür de olur elmas da olur eğer işlemesini bilirsen (bu da benim uydurduğum vecize)

Ekmek gibi ellerin var

sıcacık

seni niçin sevmeyeyim?

Cahit Irgat

Pazartesi sendromu diye söylenenler de sanki diğer günler erken kalkmayı çok seviyo,çalışmaya bayılıyo.Erken uyanılan her gün bana sendrom!:haha

Sevmek bir bakıma zamanını vermektir, zaman aralarını doldurmak değil, sabahları birlikte uyanmaktır ve yelin sessizliğini gecenin gizemini bakışa bakışa duyumsamaktır sonra birbirinin damarlarında bir kavurgan kan gibi dolanmaktır...

"Dedikodu" lafını duyunca resmen gözlerim parlıyor evlenme teklifi alsam bukadar heycanlanmam:haha:haha

Bi kız sevmediği bi kızı asla kötülemez sadece diğerlerini o kızla ilgili aydınlatır!!:haha

ERICH FROMM
'Bencil insanlar başkalarını sevmezler, ama kendilerini de sevmezler.'

Bizi anlamak okadar da zor değil aslında "defol" dediğimizde kalmanız "arama" dediğimizde aramanız gerektiğini öğrenmekle başlayabilirsiniz

Eğer sen, can konağını arıyorsan, bil ki sen cansın.
Eğer bir lokma ekmek peşinde koşuyorsan, sen bir ekmeksin.
Bu gizli, bu nükteli sözün manasına akıl erdirirsen, anlarsın ki
Aradığın ancak sensin, sen MEVLANA

Ilk seferde kazamazsan, suçu amirlerine at, ikinci seferde kazamazsan hile yap, üçüncü seferde kazanamazsan vazgeç, salakligin alemi yok.

Ìnsan ulaşamadigi herşeyin "delisi", ulaştığı herşeyin "nankörüdür. ' Pablo Neruda '

Kız Rihannaya benzicem diye solaryumdan çıkmıyor ama alınan sonuç Kibariye:haha

Geri