forum yoklaması bakalım hergün kim burda.....

BospHoruS

Özel Üye
nie baksana milletimizin nadide insanları ne güzel sölemiş :D
armutun iyisini yogi yer:D
karpuzun iyisini yine yogi yer
bu zamanda kelek karpuz yicen :D

BospHoruS

Özel Üye
bu benim için geçerli sen nasıl özel hayatın hakkında değişik bir teori oluşturmuşun buda benim teorim:cool: :D:D

jojo

Yeni Üye
sen hala o mevzuda mısın? konuyu kapattımızı düşünüyordum:D akrep dolandıkça yelkovan yorulmaz:D o benim teorim değil tercih meselem hem:p ayrıca ben senin teorinin aksini söylemedim ki kendince yasdım bak yukarda:D buda eywallah manasına gelir;)

jojo

Yeni Üye
asistanımın dediğine bakmayın sıra filan gerekmez:D bugün çok tenha görünüyor burası hadi canlanın biraz:D

jojo

Yeni Üye
az önce öyle demiyordun ama noldu? ben özel üyeyim diyordun şimdi baş hekim olmuşsun çok çelişkili gördüm:D ayrıca benim rütbelerde gözüm yok hemen pürüzlük yapcan yanii sadece öylesine geyik olsun diye asistan mevzusunu açmıştım.doğrusu yanlış kişiyle konuşmuşum:D unutmuşum pardon:D

BospHoruS

Özel Üye
az önce öyle demiyordun ama noldu? ben özel üyeyim diyordun şimdi baş hekim olmuşsun çok çelişkili gördüm:D ayrıca benim rütbelerde gözüm yok hemen pürüzlük yapcan yanii sadece öylesine geyik olsun diye asistan mevzusunu açmıştım.doğrusu yanlış kişiyle konuşmuşum:D unutmuşum pardon:D

aman aman triplere gel :D

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,436
Kullanıcılar
90,725
Son üye
marketplace-akkauntov-top