forum yoklaması bakalım hergün kim burda.....

imqossibLe

Yeni Üye
NE oluyo ya:confused::confused:
bi burada ayrımcılık yok sanıyordum aöf de de baslamış vay:(:( halimize ne özeli ne profösörü ne yani biz cömüz diye bişi yazıpyapmayalım .....:mad::mad:
bu zamana kadar alcak gönullu gördugum jojo yu bile kendilerine benzetmeye calışıolar kanma beah jojo:eek::eek::eek:

jojo

Yeni Üye
yok melekcim merak etme ben kanmam evelallah kimseye..:) benim rütbelerde filan hiçç gözüm yok..gözü olanlar düşünsün.. ben yine aynı jojoyum hani mütavazı bir üye olan..hepte böyle olacağım.. desteğin için sağol melekçim:) arkamda olduğunu görmek beni mutlu etti:)

imqossibLe

Yeni Üye
önemli degil yine beklerim
cunku mesajı okuyunca bi tuhaf oldum ne yani site degilde askeriye:D:D:D hem bak yakında bende profosor olursam sana hava atarım yani...:
D:D:D:D

jojo

Yeni Üye
istersen değiş edelim rütbeleri hiç umrumda değil:) yaa aslında eskisi daha iiydi ne güzel senior member olarak daha iidim ben:) böyle herkeste bi rakiplik olduğunu sezdim:)

imqossibLe

Yeni Üye
ya benn işin sakasındayım:D:D
hala mesaja guluyorum:D:D
ben özel uyeyim:D:D:Danlata bildimmi sakın yanlış anlama

sora görusuruz byyyyyyyyy

jojo

Yeni Üye
yok melekcim yanlış anlamadım seni.. genel anlamda yasdım.ne bileyim özelim modum şuyum buyum ne gerek var bunlara yaa önemli olan insanlık mutevazılık diymi.. sedece gülüyorum:D senin ii niyetini biliyorum melekcim kuşkum yok ona:))) görüşürz cnm bye:)

BospHoruS

Özel Üye
yok melekcim yanlış anlamadım seni.. genel anlamda yasdım.ne bileyim özelim modum şuyum buyum ne gerek var bunlara yaa önemli olan insanlık mutevazılık diymi.. sedece gülüyorum:D senin ii niyetini biliyorum melekcim kuşkum yok ona:))) görüşürz cnm bye:)

oo bakıyorumda bune trip ya böle şaka yı kaldıramıyacak kadar düştünmü? bundan sonra yapmm bırak şaka yapmayı senin topic attıgın konuda olmam.

ayrıca benim rütbe de gözüm yok istediğim zaman alırım bunuda görmüşündür duyuruları sadece spr mod lar yapar ben nasıl yaptım peki ? bazı şeyleri lastik gibi uzakmak ne kadar hoşunuza gidiyor senden beklemezdim jojo aşk olsun

jojo

Yeni Üye

oo bakıyorumda bune trip ya böle şaka yı kaldıramıyacak kadar düştünmü? bundan sonra yapmm bırak şaka yapmayı senin topic attıgın konuda olmam.

ayrıca benim rütbe de gözüm yok istediğim zaman alırım bunuda görmüşündür duyuruları sadece spr mod lar yapar ben nasıl yaptım peki ? bazı şeyleri lastik gibi uzakmak ne kadar hoşunuza gidiyor senden beklemezdim jojo aşk olsun
naptın fanusçu arkadaşım yaa biz şaka yapıyoruz demek sende şakadan anlamıyorsun ne bu tepki anlamadım:( hem öncelikle bunu ben dile getirmedim.melek arkadaşımda eminim şaka yaptı.bak şimdi gerçekten üzüldüm olayın böyle büyüğeceni tahmin etmemiştim ben kimseyi kırmak istemem asıl sana aşk olsun hemen darılıp gidiyorsun

jojo

Yeni Üye
yaa bak birbirimiz yanlış anladık.. birader sende şaka mı yapıon ciddimisin bilinmiyorki??? ya bügün kafam bozuktu sanırım sana patladı.ama bak kalbini kırdıysam affedersin kusura bakma ben kimsenin kalbini kırmak istemem yapım bu

BospHoruS

Özel Üye
olurmu öle şey jojo çocukmuyuz boşwerr hem ben sana küsmedim darılmadım ama b ir daha "küstünmü,darıldınmı" dersen küseriz bakk :D

imqossibLe

Yeni Üye
gunaydınlar olsun:confused::confused:
ya hakkaten saka yapalım dedik yanlış ankaşıldık alakadar arkadaslardan özurr......:eek::eek::eek:

jojo

Yeni Üye
iş buralara kadar geleceğini tahmin etmemiştik.hele fanusçu arkadaşım senin böyle tepki vereceğini aklımın ucundan bile geçirmedim..ne bileyim her zaman takılıyoduk birbirimize..neyse ufak bir yanlış anlaşılma sonrasında tatlıya bağlandığını sevindim:D en korktuğum şeydir birinin kalbini kırmak gerçekten çok üzülürüm ve çok hassasım bu konuda.hiç hoşnut olmadığım bi durumdur. herkes yorumları kendince yorumlayıp şakayla karışık ciddi anlaşılma sebebiyet verdi. umarım bi daha böyle tatsızlık yaşanmaz diyorum ve herkesi selamlıyorum:D:D

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,436
Kullanıcılar
90,725
Son üye
marketplace-akkauntov-top