forum yoklaması bakalım hergün kim burda.....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan jojo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
nie baksana milletimizin nadide insanları ne güzel sölemiş :D
armutun iyisini yogi yer:D
karpuzun iyisini yine yogi yer
bu zamanda kelek karpuz yicen :D

bu benim için geçerli sen nasıl özel hayatın hakkında değişik bir teori oluşturmuşun buda benim teorim:cool: :D:D

sen hala o mevzuda mısın? konuyu kapattımızı düşünüyordum:D akrep dolandıkça yelkovan yorulmaz:D o benim teorim değil tercih meselem hem:p ayrıca ben senin teorinin aksini söylemedim ki kendince yasdım bak yukarda:D buda eywallah manasına gelir;)

asistanımın dediğine bakmayın sıra filan gerekmez:D bugün çok tenha görünüyor burası hadi canlanın biraz:D

bende burdayım...biraz geç kaldım dersimede çalışamadım elektrikler kesikti hocam :)

hahaha rütbelere bakalım ben özel :D sen prof :D
yoo ben rütbelere bakarak konuşmamıştım aslında:p ben olmadığım zaman mevkimde durumu idare edecek, aranjmanı sağlayacak biri olarak:D aman neyse ya ben kendime başka gönüllü asistan bulurum hıh:cool:

ömer abi üniv başkanı ben baş hekim :D sen sıradan prof:D çok eğlenceliydi bak bu :D

az önce öyle demiyordun ama noldu? ben özel üyeyim diyordun şimdi baş hekim olmuşsun çok çelişkili gördüm:D ayrıca benim rütbelerde gözüm yok hemen pürüzlük yapcan yanii sadece öylesine geyik olsun diye asistan mevzusunu açmıştım.doğrusu yanlış kişiyle konuşmuşum:D unutmuşum pardon:D

az önce öyle demiyordun ama noldu? ben özel üyeyim diyordun şimdi baş hekim olmuşsun çok çelişkili gördüm:D ayrıca benim rütbelerde gözüm yok hemen pürüzlük yapcan yanii sadece öylesine geyik olsun diye asistan mevzusunu açmıştım.doğrusu yanlış kişiyle konuşmuşum:D unutmuşum pardon:D

aman aman triplere gel :D

:(:(:(:(:( Gözyaşlarına esir olma Akıt onları nefretin gibi

Geri