K kadirtuncay Kayıtlı Öğrenci 29 Eyl 2014 #1 işletme yönetimi mezunuyum bugün dikey geçişle işletmeden devam edeceğim kaç ders alıcağım ve ara sınavda kaç konudan sorumluyuz
işletme yönetimi mezunuyum bugün dikey geçişle işletmeden devam edeceğim kaç ders alıcağım ve ara sınavda kaç konudan sorumluyuz
D Dekalb Kayıtlı Öğrenci 30 Eyl 2014 #2 2014-2015 Öğretim Yılında Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerindeki Lisans Bölümlerinin 5. Yarıyılına Doğrudan Başvuru Yapabilecek Önlisans Mezuniyet Alanlarının Listesi 2014-2015 Öğretim Yılında Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerindeki Lisans Bölümlerinin 5. Yarıyılına Fark Dersler* Alarak Başvuru Yapabilecek Önlisans Mezuniyet Alanlarının Listesi *Alınacak fark derslerin listesi için buraya tıklayınız. Genişletmek için tıkla ... İlk gruba girdiğiniz için fark ders almayacaksınız. Sadece geçtiğiniz bölümdeki dersleri alacaksınız. Sınavda sorumlu olacağınız ünitelere de buradan bakabilirsiniz.
2014-2015 Öğretim Yılında Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerindeki Lisans Bölümlerinin 5. Yarıyılına Doğrudan Başvuru Yapabilecek Önlisans Mezuniyet Alanlarının Listesi 2014-2015 Öğretim Yılında Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerindeki Lisans Bölümlerinin 5. Yarıyılına Fark Dersler* Alarak Başvuru Yapabilecek Önlisans Mezuniyet Alanlarının Listesi *Alınacak fark derslerin listesi için buraya tıklayınız. Genişletmek için tıkla ... İlk gruba girdiğiniz için fark ders almayacaksınız. Sadece geçtiğiniz bölümdeki dersleri alacaksınız. Sınavda sorumlu olacağınız ünitelere de buradan bakabilirsiniz.