K kadirtuncay Kayıtlı Öğrenci Katılım 29 Eyl 2014 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 Puan 0 Bölüm İşletme Şehir İstanbul 29 Eyl 2014 #1 işletme yönetimi mezunuyum bugün dikey geçişle işletmeden devam edeceğim kaç ders alıcağım ve ara sınavda kaç konudan sorumluyuz
işletme yönetimi mezunuyum bugün dikey geçişle işletmeden devam edeceğim kaç ders alıcağım ve ara sınavda kaç konudan sorumluyuz
D Dekalb Kayıtlı Öğrenci Katılım 17 Eyl 2014 Mesajlar 86 Tepkime puanı 0 Puan 0 Bölüm İşletme Şehir Ankara 30 Eyl 2014 #2 2014-2015 Öğretim Yılında Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerindeki Lisans Bölümlerinin Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun. 2014-2015 Öğretim Yılında Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerindeki Lisans Bölümlerinin Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun. *Alınacak fark derslerin listesi için Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun. tıklayınız. Genişletmek için tıkla ... İlk gruba girdiğiniz için fark ders almayacaksınız. Sadece geçtiğiniz bölümdeki dersleri alacaksınız. Sınavda sorumlu olacağınız ünitelere de Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun. bakabilirsiniz.
2014-2015 Öğretim Yılında Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerindeki Lisans Bölümlerinin Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun. 2014-2015 Öğretim Yılında Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerindeki Lisans Bölümlerinin Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun. *Alınacak fark derslerin listesi için Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun. tıklayınız. Genişletmek için tıkla ... İlk gruba girdiğiniz için fark ders almayacaksınız. Sadece geçtiğiniz bölümdeki dersleri alacaksınız. Sınavda sorumlu olacağınız ünitelere de Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun. bakabilirsiniz.