Aramıza Nasıl Katıldınız..?

Sitemizi Nerden Duydunuz?

• Arkadaşımdan

Oy: 25 11.8%
  • Gazete-Dergi İlanlarından

Oy: 3 1.4%
  • Google Arama Motorundan

Oy: 128 60.7%
  • Diğer Arama Motorlarından

Oy: 5 2.4%
  • İnternet Reklamlarından

• Diğer..

• Kullanılan toplam oy
    211
bende goegleden buldum gerçekten çok faydalı bence engüzel forum sitesinden biri iyiki bulmuşum ben bu siteyi bulmadan öncecanım hiçbir şekilde ders çalışmak istemiyordu ama artık sabahtan akşama kadar sitedeyim açıköğretimin sitesinden daha yararlı bence inş faydalı olacak herkeze çok teşekkür ediyorum kuranlara bilhassa

bende şimdi üye oldum yanlız istedigim şeyı bulamadım siteyi biraz daha karıştırıyımmmm:):)

sevgili iceberg kardeşimle eskiye dayalı bi dostluğumuz var ve bu platformu bana anlattığında çok sevinmiştim çünkü böyle bi siteye gerçekten ihtiyaç vardı fakat ne yazık ki sitemizin kuruluşunda etkin rol oynayamadım ama elimden gelen bilgi ve desteği sonuna kadar sizlere sunmaya çalışacağım.

sizlere yeterli olabilmek için çalışıyoruz umarım memnun kalırsınız

aramıza yeni katılan arkadaşlarımızın hepsine hoşgeldiniz diyorum.

daha önce yavuz abilerin diğer sitelerden duymuştum
ama hiç girmemiştim çok güzel

herkezin eline sağlık

Diğer Sitemiz OLan www.knightonline.net ve ömer abimin İsteği Üzerine GeLdim OLdukta İyi Ve Cabuk GeLişen Bi Site :) Umarım Herkes İçin HayırLara VesiLe OLması DiLekLeriyLe..

arama motoru google rastladım ve buradayım. daha yeni üyeyim siteyi tanımaya çalışıyorum.sadece bir şeyi farkettim üye arkadaşlarımızın konulara katılımı az.üyelerimizin sohpet edip tanışıp kaynaşabileceği bir alan oluşturulmalı
bu arada emeği geçen tüm arkadaşlarada teşşekkür ederim

Ben google arama motorundan buldum Böyle yararlı bir site için teşekkür ederim. Geçmiş yıllarda çıkmış sorulara nerden ulaşabiliriz bilgi verirseniz sevinirim.

Aranıza KATILA KATILA ulaştım:)))ahah:)) arkadaşalar vodefone kullananlar böle geyik espiriler yapabiliyor:))))

Geri