Aramıza Nasıl Katıldınız..?

Sitemizi Nerden Duydunuz?

• Arkadaşımdan

Oy: 25 11.8%
  • Gazete-Dergi İlanlarından

Oy: 3 1.4%
  • Google Arama Motorundan

Oy: 128 60.7%
  • Diğer Arama Motorlarından

Oy: 5 2.4%
  • İnternet Reklamlarından

• Diğer..

• Kullanılan toplam oy
    211
merhaba, sadece umduğumu bulma ümidiyle, ilk kez bir siteye üye oluyorum, yarınki sınavda herkese başarılar dilerim..

Hoş geldin tekrar:)

O sitenin sahibi sevdiğimiz bir arkadaşımızdır. Allah onun da yolunu açık etsin. Burayı açmadan önce onunla beraber çalışıyorduk. Site yönetimi konusunda ne kadar ayrı düşmüş olsakda Arkadaşlığımız-dostluğumuz halen devam etmektedir.
Kendisine Can-ı Gönülden başarılar dilerim.

selim,ağır laf olmuş bea. :)

bu siteyi hazırlamakta emeği geçen herkese teşekkür ederim.çok faydalı bir site olmuş.ben de google arama motorundan buldum siteyi..aradığımdan çok daha fazlasını buldum.benimde arkadaşlara tavsiyem mutlaka ders notlarına çalışsınlar,soru ezberleyip sınava girmesinler.tekrar elinize sağlık...muhabbetlerimle :)

Ben de arama motorundan rastgele buldum,iyiki bulmuşum çok memnun kaldım,paylaşılan ders notları sınavda bayağı işime yaradı,teşekkür ederim böyle bir site için,ayrıca başarılar dilerim...

bu kayseriliyi çok mu aradınız.adam siteyi işgal etmiş ilk gören bu siteden korkup kaçmak istiyor.bir şeyede benzese neyse.birde kendine entel süsü vermeye çalışmış.vah vah...

bu kayseriliyi çok mu aradınız.adam siteyi işgal etmiş ilk gören bu siteden korkup kaçmak istiyor.bir şeyede benzese neyse.birde kendine entel süsü vermeye çalışmış.vah vah...

Bahsettiğin kişi sanırım benim.

1- Birşeye veya birine benzemek için uğraşım yok.
2- Entel dantel muhabbetleriyle işim yok. Hiç girmem.
3- Sitenin Kurucularından biriyim..

4- Ukalalık için kimse burda para ödemiyor.. Ki benim de böyle bir taahhüdüm olmadı.

gerçekten çok güzel bi site kuran ve yönetenlere çok teşekkürler. İnşallah sonuçlar açıklanınca dahada mutlu olacağım inş.. herkeze kolay gelsin

öncelikle herkese merhaba,
ben de aranıza Google arama motorundan katıldım.bu alandaki merak ettiklerimi sizlerin sayesinde çok daha hızlı öğrenebileceğimi umuyorum.herkese paylaşımları için şimdiden teşekkürler...

ben sadece finansal yönetimi bütünleme sınav soru ve cevaplarına ulaşmaya çalışıyorum o sırada üye oldum umarım bulabilirim

Bende bir sitede bakarken bi post gordum bi gireyim dedim cok yararlı bir site :)

ben sadece finansal yönetimi bütünleme sınav soru ve cevaplarına ulaşmaya çalışıyorum o sırada üye oldum umarım bulabilirim

Finansal Yönetim
Devlet Bütçesi
Kamu Ekonomisi ve
İdare Hukuku Dersleri 2007 Bütünleme soruları yayınlanmıştır.

2007 Bütünleme Soru ve Cevapları 3. sınıf bölümünden ulaşabilirsiniz.

Ya da
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Tıklayarak bölüme gidebilirsiniz.

Evet Arkadaşlar; Sitemizi nerden duydunuz ve nasıl tanıştınız.. Ne bekliyordunuz, Ne buldunuz?. Fikir ve görüşlerinize açığız.. Lütfen anketimizi de yanıtlayınız..

Teşekkür Ederim..

Hmm Bana sen Soylemistin :) Son 2 hafta son 2 gun son 2 saat ve actik gir gibi bisey olmustu :)

Sitenin Cidden Şuan da Yarralı oldugunu gördün ve gid gide büyüyor ve başarılar...

Geri