Aramıza Nasıl Katıldınız..?

Sitemizi Nerden Duydunuz?

• Arkadaşımdan

Oy: 25 11.8%
  • Gazete-Dergi İlanlarından

Oy: 3 1.4%
  • Google Arama Motorundan

Oy: 128 60.7%
  • Diğer Arama Motorlarından

Oy: 5 2.4%
  • İnternet Reklamlarından

• Diğer..

• Kullanılan toplam oy
    211
merabalar
bende bugün gördüm. bir sitede açıköğretimlilerin açmış olduğu bi forumda verilmiş site ismi ve beğendiklerini söylemiş yazan arkadasımız. teşekkür ediyorum böyle bi site hazırlandığı için. :)

merabalar
bende bugün gördüm. bir sitede açıköğretimlilerin açmış olduğu bi forumda verilmiş site ismi ve beğendiklerini söylemiş yazan arkadasımız. teşekkür ediyorum böyle bi site hazırlandığı için. :)

Teşekkür ederiz. Aramıza hoş geldin.

referans veren yerin neresi olduğunu öğrenmemizde bir sakınca varmı ?

Bahsettiğin kişi sanırım benim.

1- Birşeye veya birine benzemek için uğraşım yok.
2- Entel dantel muhabbetleriyle işim yok. Hiç girmem.
3- Sitenin Kurucularından biriyim..

4- Ukalalık için kimse burda para ödemiyor.. Ki benim de böyle bir taahhüdüm olmadı.

abi sen ona bakma bosver. eline sağlık güzel bi site hazırlamıssınız ben yeniyim ama işime yaradı. teşekkurler

Açıkçası yeni üye oldum ve herşeyi ile paylaşım bekliyorum yardımlaşma inşALLAH ta bu sorunum ortadan kalkar

merhaba ben forumunuza yeni üye oldum geçmiş yıllarda çıkan sorulara ulaşmaya çalışıyorum yardımcı olursanız sevinirim..

ben de yeni aranıza katıldım.umarım başarılı olurum.şimdiden hepsini merakla incelemek istiyorum.bu sitenin bana çok faydalı olacağından eminim.teşekkür ederim...

sizden duyduk abi :) ömer abi ve yavuz abiden

açıköğretimle ilgili bir çok sorum vardı sitelerde dolaşıyodum en son bu siteye girdim ve gerçekten mükemmel ya herşeyi öğrendim sağolsun burdaki arkadaşlar hep yardımcı oluyolar vede çok eğlenceli bi site bilseydim daha önce kayıt olurdum emeğinize sağlık kurucuları kimse çok sğolsunlar

geogleden buldum çok güzel bir site iyiki böyle bir site kurmuşsunuz çok teşekkür ederim

Burayı arkadaşımdan duymuştum ben Kamu Yönetimi 1. sınıfım ve genel olarak forumlara baktığımda iyi kide burayı keşfetmişim diyorum. Herkese başarılar...

pc dergisinde

işletme 1. sınıftayım bende buraya yeni katıldım sayılır ve çok faydali bir siteye benziyor.Sitede emeği geçen arkadaşlara teşekkürler

siteyi arkadaşım sayesinde öğrendim, biz daha yeni açoköğretimliyiz ve bilgi edinmeye çelşırıken arkadaşım google dan bulmuş siteyi...

Geri