Ayca_Guler
Kayıtlı Öğrenci
Myo mezunlarının ingilizce 3-4 derserlini alıp almayacağı konusunda kesin bilginiz varmı? sistemde gözükmüyor?
İngilizce 3-4 dersini alacaksınız.
Myo mezunlarının ingilizce 3-4 derserlini alıp almayacağı konusunda kesin bilginiz varmı? sistemde gözükmüyor?
Merhaba
Aöf İşletme Son Sınıf Öğrencisiym. 2 Yıldır Harç paralarımı yatırıyorum fakat büroya kayıt yenilemek için gitmedim. 2 Yıl kayıt yenilemeyen öğrencilerin kayıtları silinir yazıyor kaydım silinmiş midir? Telefon ile büroya ulaşmaya çalışıyorum fakat ulaşamıyorum.
Merhaba. Acil cevaplarsanız sevinirim. İşletme 4.sınıf öğrencisiyim. Kayıt yenilemeye girdiğimde stratejik yönetim dersi eklenmemiş görünüyor. Bu ders eklenecek mi?? ve 4. sınıftan sadece stratejik yönetim dahil 5 ders görünüyor bu normal mi??
hocam bana acil olarak kayıt yenileme için evrak gerekiyormu aöf ye telefonla ulaşamıyorum
hocam işletme yönetimi 2.sınıf öğrencisiyim. geçen seneden kalan hiç dersim yok. ben seçmeden okul zaten tüm dersleri seçmiş. size sorum şu olacak; listedeki dersler sadece ilk dönemin dersleri olup 2. dönem farklı dersler olacak yoksa yıl boyunca bu derslerin 1.kitabı-2.kitabı mı olacak şimdiden teşekkürler, saygılar
çok teşekkür ederim sağolun
Merhaba 4. sinif ceko bolumu ögrencisiyim tek dersten kalmiştim turkiye ekonomisi simdi kayit yenilemek istedim ama kaldigim ders yerine guz donemi icin turk vergi sistemi dersi cikiyor, ben bu dersimi alicam simdi benim tek kadigim ders turkiye ekonomisiydi yardimci olursaniz sevinirim
iyi akşamlar şu an kayıt yenilemek için https://kayit.anadolu.edu.tr/tr/BasvuruYeni/BasvuruAnaSayfa.aspx sitesine giriyorum sonra kayıt yenilemeye girdiğim zaman sunucu hatası veriyo herkeste mi böyle lütfen yardım ederseniz şimdiden teşekkür ederim.