Aöf Kayıt İşlemleri Soru-Cevap Bölümü

Merhaba

Aöf İşletme Son Sınıf Öğrencisiym. 2 Yıldır Harç paralarımı yatırıyorum fakat büroya kayıt yenilemek için gitmedim. 2 Yıl kayıt yenilemeyen öğrencilerin kayıtları silinir yazıyor kaydım silinmiş midir? Telefon ile büroya ulaşmaya çalışıyorum fakat ulaşamıyorum.

Merhaba

Aöf İşletme Son Sınıf Öğrencisiym. 2 Yıldır Harç paralarımı yatırıyorum fakat büroya kayıt yenilemek için gitmedim. 2 Yıl kayıt yenilemeyen öğrencilerin kayıtları silinir yazıyor kaydım silinmiş midir? Telefon ile büroya ulaşmaya çalışıyorum fakat ulaşamıyorum.

Kaydınız silinmez..Kayıt silme işlemi ancak büroya vereceginiz dilekce ile gercekleşir...Eskiden 2 yıl üst üste kalınca kayıt sılınirdi ama son cıkan yasa ile artık silinmiyor..

Merhaba. Acil cevaplarsanız sevinirim. İşletme 4.sınıf öğrencisiyim. Kayıt yenilemeye girdiğimde stratejik yönetim dersi eklenmemiş görünüyor. Bu ders eklenecek mi?? ve 4. sınıftan sadece stratejik yönetim dahil 5 ders görünüyor bu normal mi??

Merhaba. Acil cevaplarsanız sevinirim. İşletme 4.sınıf öğrencisiyim. Kayıt yenilemeye girdiğimde stratejik yönetim dersi eklenmemiş görünüyor. Bu ders eklenecek mi?? ve 4. sınıftan sadece stratejik yönetim dahil 5 ders görünüyor bu normal mi??

İşletme 4.sınıf'da 5 ders var...Denetim, Stratejik Yöenetim 1, Serm.Piy.ve Finansal Kurum, İşletmelerde Sosyal Sorumluluk ve Etik ve Uluslararası İşletmecilik...
Staratejik yönetim deri eklenmediyse ekleyin...Toplam 5 ders olması gerekiyor...Alttan dersiniz yoksa...

Eyvallah hocam aynen öyle yaptım. Hayırlısı bakalım

hocam bana acil olarak kayıt yenileme için evrak gerekiyormu aöf ye telefonla ulaşamıyorum

hocam bana acil olarak kayıt yenileme için evrak gerekiyormu aöf ye telefonla ulaşamıyorum

Kayıt yenileme için evrak gerekmiyor...Ders ekle/sil işleminden sonra harcınızı yatırın ve aof burosuna gidip kitaplarınızı alın ve kimliğinize bandrol yapıstırın...

hocam işletme yönetimi 2.sınıf öğrencisiyim. geçen seneden kalan hiç dersim yok. ben seçmeden okul zaten tüm dersleri seçmiş. size sorum şu olacak; listedeki dersler sadece ilk dönemin dersleri olup 2. dönem farklı dersler olacak yoksa yıl boyunca bu derslerin 1.kitabı-2.kitabı mı olacak şimdiden teşekkürler, saygılar

hocam işletme yönetimi 2.sınıf öğrencisiyim. geçen seneden kalan hiç dersim yok. ben seçmeden okul zaten tüm dersleri seçmiş. size sorum şu olacak; listedeki dersler sadece ilk dönemin dersleri olup 2. dönem farklı dersler olacak yoksa yıl boyunca bu derslerin 1.kitabı-2.kitabı mı olacak şimdiden teşekkürler, saygılar

Listedeki dersler 1.donem yani guz donemınde alacagınız derslerdir...Guz dönemi kitapları ile bahar dönemi kitapları farklıdır..Eğer dersler birbirinin devamı ise Örn: İngilizce 1, İngilizce 2 diye her donem farklı kitaplar verilir..

çok teşekkür ederim sağolun

4.sinif ceko

Merhaba 4. sinif ceko bolumu ögrencisiyim tek dersten kalmiştim turkiye ekonomisi simdi kayit yenilemek istedim ama kaldigim ders yerine guz donemi icin turk vergi sistemi dersi cikiyor, ben bu dersimi alicam simdi benim tek kadigim ders turkiye ekonomisiydi yardimci olursaniz sevinirim

Merhaba 4. sinif ceko bolumu ögrencisiyim tek dersten kalmiştim turkiye ekonomisi simdi kayit yenilemek istedim ama kaldigim ders yerine guz donemi icin turk vergi sistemi dersi cikiyor, ben bu dersimi alicam simdi benim tek kadigim ders turkiye ekonomisiydi yardimci olursaniz sevinirim

Türkiye Ekonomisi drsi kredili sistemde ikiye bölündü..Güz döneminde Türk Vergi Sistemi, bahar döneminde Türkiye Ekonomisi derslerini alıcaksınız...

kayıt yenileme yardım sunucu hata veriyor.

iyi akşamlar şu an kayıt yenilemek için
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
sitesine giriyorum sonra kayıt yenilemeye girdiğim zaman sunucu hatası veriyo herkeste mi böyle lütfen yardım ederseniz şimdiden teşekkür ederim.

iyi akşamlar şu an kayıt yenilemek için
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
sitesine giriyorum sonra kayıt yenilemeye girdiğim zaman sunucu hatası veriyo herkeste mi böyle lütfen yardım ederseniz şimdiden teşekkür ederim.

Evet..Şu anda sistem acılmıyor...Ara ara deneyin...Yogunluktan olabilir...

AÖF Tarih 1. Sınıf öğrencisiyim. Bahar dönemi kaydımı yenilemez isem, gelecek sene güz dönemi başında hem güz hemde geçtiğimiz bahar dönemi kaydının parasını yatırabilir miyim?

Bahar dönemi kaydınızı yenilemezseniz seneye bahar döneminde bu dönemin derslerini alırsınız. Güzün derslerini güzde, baharın derslerini baharda alabilirsiniz.

Ben harcı yatırdım bir dersi eklememişim değiştirme imkanım varmı acaba?

Geri