Aöf Kayıt İşlemleri Soru-Cevap Bölümü

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
linkinden, ÖSYS Yeni Kayıt kısmından kaydınızı yapmanız gerekiyor..
YGS sınavına girmiş ve tercih yapmanız gerekiyordu...

ygs girdim 200 yerleştirme puanım var nereye tercih yapmam gerekiyordu verdiğiniz linkte giriş yapınca kayıt hakkınız bulunmamaktadır yazıyor benim ne yapmam lazım

Merhaba, ben yeni evlendim. Fakat nüfus cüzdanımı henüz yeniletmedim. Yeni kayıt yaptıracağım. Cilt no sıra no vs. değişecek. Kızlık kimlik bilgilerimi kullanarak kayıt yapabilirmiyim.

ben ygs puanım 200 ösym 1. tercih yapmadım ek tercih yapabilir miyim sosyal hizmetler bölümüne yerleşme şansım var mı

Yani kızlık kimlik bilgilerimle ön kayıt yaptım bankaya parayı yatırdım. Aöf bürosuna kayıt için gittiğimde evlilik cüzdanımla sorun çıkmaz dimi.

ben bilecik üniversitesi meslek yüksek okulu elektrik bölümü okuyorum ama kaydımı yenilemek istemiyorum ve harç parasını yatırmayıp okulu bırakmayı düşünüyorum ama ikinci üniversite olarak açık öğretimden herhangi bir bölüm okumak istiyorum bilecik üniversitesine 385 lira harç parası yatırmak zorundamıyım

arkadaşlar birşey soracam size ben işletme son sınıftayım okul uzadı benim şimdi ben kaydı yeniledim aksaray şubesinde sıra geldi kitap almaya 10 km kuyruk bekle bekle sıra gelmedi sonra bir arkadaş dediki fındıkzadede yeni bir şube açıldı in cin top oynuyor dedi ben sıradan ayrıldım gittim fındıkzadede ki şubeye sıra mıra yok bom boş ancak bana demez mi ki sizin 1 dersiniz var evet dedeim türk vergi sistemi evet dedim ancak dedi kitap veremem dedi.Dedim niye çünkü sizin geçen seneki bu dersin kitabı aynı ordan devam dedi.

Şimdi arkadaşlar anlamadığım nokta şu ben dünyanın parasını ödemişim bana verdiği cevaba bak.Acaba niye böyle oldu.Bu yasal bir şeymi yaptıkları.Ona göre yarın yine gidecem.Bilgilendirirseniz sevinirim

ne kadar saçma bişey şu yaptıkları parayı boşamı ödüyoruz biz madem öyle hiç para yatırmayalım nede olsa eski kitabımız var

selamlar,
ben gecen sene guz donemini gectim fakat bahar donemi baska sehirde oldugumdan finallere giremedim ve kaldim, bu sene guz doneminde de kayit yaptirmam gerekirmi?
Durumum su sekilde:
aof_zpse9ae43a7.jpg

güz dönemi derslerim BB, AA, BA, ortalaması 3,43

Kayıt olmam gerekir mi?

Merhaba,

Kayıt yenilemek için ders seçim menüsüne girdiğimde sadece önceki dönemden kalan 2 dersim seçilmiş olarak geliyor. Diğer dersleri göremiyorum. 444 lü Çağrı merkezini sabahtan beri arıyorum sürekli hatalı. Ne yapmam lazım.

Teşekkürler.

24mf6t1.jpg

siz mezun olmanız gerektide olamadınız alttan derslerininz mi var

Geri