Aöf Hakkında Sorun Cevaplayalım

ganay

Yeni Üye
Bölüm:
Konaklama İşletmeciliği
Arkadaslar merhaba .
Aöf ye bu sene yeni kayıt olucam fakat ders bölümleri hakkında herhangi bir bilgim yok.Mesele güz dönemi sınavı 1.ara sınavları hangi ünitelerden çıkacak.Araştırdım 1-4 ikinci sınavda ise 1-8 e kadar olan ünitelerden sorumlu olacakmışız.Fakat kitapta 16 ünite var bu konuda beni aydınlatırsanız çok sevinirim.İyi günler

tremendous

Forum Yöneticisi
Bölüm:
MEZUN
Arkadaslar merhaba .
Aöf ye bu sene yeni kayıt olucam fakat ders bölümleri hakkında herhangi bir bilgim yok.Mesele güz dönemi sınavı 1.ara sınavları hangi ünitelerden çıkacak.Araştırdım 1-4 ikinci sınavda ise 1-8 e kadar olan ünitelerden sorumlu olacakmışız.Fakat kitapta 16 ünite var bu konuda beni aydınlatırsanız çok sevinirim.İyi günler
Ara sınavda ünitelerin yarısından, donem sonu sınavında tamamından sorumlusunuz...

tremendous

Forum Yöneticisi
Bölüm:
MEZUN
İyi günler abim kamu yönetimi kazandı ama fikrini değiştirdi adalet okumak istiyor sınavsız geçişle adalete nasıl geçebilir ? Veya nasıl adalete geçebilir ?
Sınavsız ikinci üniversite Anadolu Üniversitesinde bir bölüm okurken, okugunuz bölüm dışında bir başka bölüm olmak şartıyla, Atatürk Üniversitesi yada İstanbul Üniversitesinde bir bölümün eğitimin almaktır..

Kamu Yönetimi henuz kayıt yaptırmadıgınızdan, Adalet'e geçiş yapamazsınız..

Anadolu Üniversitesinde bölüm değişikliği yapamazsınız maalesef...

shadowww

Yeni Üye
slm,bu ara sınavlara kadar nerelere çalışacağımızı(kısaca kitapların neresine kadar çalışmamız gerek ara sınava hazırlık için)
ve dönem sonu sınavlarındada aynı şekil kitapta nerelere kadar çalışacağımızı nerlerden sorular çıkacağını söylermisiniz?çünkü ara ve dönem sonu diye iki sınav olduğuna göre kitaplardada kitabın hepsine değil sınavlara göre bölüm bölüm çalışılması gerekir diye düşünüyorum açıklarmısınız?

AOFDESTEK

ADMİN
Yönetici
Admin
Bölüm:
İşletme
Ara sınav için aldığınız kitapların yarısına kadar sorumlusunuz. Dönem sonu sınavlarında tüm kitaptan sorumlusunuz. Kitaplarda olmayan hiç bir şey hakkında soru çıkmaz. Bu kitaplar sadece güz dönemi için geçerlidir. Mart ayında bahar dönemine kayıt yenileyeceksiniz o zaman o dönem için yeni kitaplar alacaksınız.

ramazankirik

Yeni Üye
Bölüm:
İnsan Kaynakları
iyi günler insan kaynakları yönetimi okuyorum ikinci ünv olarak (2.sınıfa geçtim)kayıt yenilemelerde büroya gitmeye gerek var ?

lknrclks

Yeni Üye
Bölüm:
MEZUN
geçen sene meslek lisesinden mezun oldum. açıköğretime sınavsız geçiş yapma hakkım var mı ?

tremendous

Forum Yöneticisi
Bölüm:
MEZUN
iyi günler insan kaynakları yönetimi okuyorum ikinci ünv olarak (2.sınıfa geçtim)kayıt yenilemelerde büroya gitmeye gerek var ?
Once ders ekle/sil işlemi yapıcak daha sonra harcınızı yatıracaksınız..
Kitaplarınızı almak, ogrencı kımlıgınıze bandrol yapıstırmak ve pasa işlemleri için büronuza gitmeniz gerekmektedir..

sdtslmn

Yeni Üye
Bölüm:
Kamu Yönetimi
Merhaba ben uzun suredir acikogretime is hayatimdan sebep kayit yenileme yapmadim kayit hakkim yada devam hakkim bulunuyormu nasil ogrenebilirim kamu yonetimi 2.sinif ogrencisiydim 3 seneolmustur yenileme yapabiliyormuyum. cevaplarsaniz sevinirim

shadowww

Yeni Üye
merhaba,ben Elektrik EÜİD bölümüne yeni kayıt yaptırdım sınavlarda hangi derslerden sınava gireceğimi söylermisiniz,bana :
ingilizce (2 adet)
matematik,
teknolojinin bilimsel ilkeleri,
temel bilgi teknolojileri,
geleneksel enerji kaynakları,
devre analizi

olmak üzere toplam 6 dersden biri 2 adet olmak üzere 7 kitap verildi ve 2 kitabında bir kaç hafta sonra teslim edileceği söylendi.AÖ sitesini incelediğimde yukarıdaki dersler görülmekte ben bu yukarıdaki derslerdenmi sınavlara girecem yoksa bize verilecek olan iki kitabdandamı sınavlara girecez ki bu diğerleri galiba uygulama dersleri için kitablar olmalı diye düşünmekteyim bunları bir net açıklarsanız sevinirim

Ipekarda

Yeni Üye
Bölüm:
İşletme
Merhabalar ben 2011 af kapsamında girdim işletme 3. sınıftayım şuan fakat ilk yıl yıllık sistemde okuduğum için şu ana kadar kaç kredi aldığımı göremiyorum birde kayıt yenileme işleminde bahar döneminde alacağım ders listesi çıkmadı,derste ekleyemiyrum bu dönem için 25 kredi vermiş hiç bir şey anlamadım yardımcı olursanız sevinirim

Ipekarda

Yeni Üye
Bölüm:
İşletme
işletme 3. sınıftayım 1 güz döneminde 1de bahar döneminden 2 dersim var geçen yıldan bölüm değişikliği yapabiliyormuyum

nihalimcee

Yeni Üye
Bölüm:
İnsan Kaynakları
merhaba, insan kaynakları ön lisans öğrencisiyim.3. senem ve bahar döneminden 5 dersim var. ders ekle sil ekranından mart ayında kayıt gözüküyor. ama telefonuma kayıt yenileme 25 eylüle kadar diye mesaj geldi.güz döneminden dersim yok yine de kayıt yaptırmalı mıyım? cevap verirseniz sevinirim.

tremendous

Forum Yöneticisi
Bölüm:
MEZUN
merhaba,ben Elektrik EÜİD bölümüne yeni kayıt yaptırdım sınavlarda hangi derslerden sınava gireceğimi söylermisiniz,bana :
ingilizce (2 adet)
matematik,
teknolojinin bilimsel ilkeleri,
temel bilgi teknolojileri,
geleneksel enerji kaynakları,
devre analizi

olmak üzere toplam 6 dersden biri 2 adet olmak üzere 7 kitap verildi ve 2 kitabında bir kaç hafta sonra teslim edileceği söylendi.AÖ sitesini incelediğimde yukarıdaki dersler görülmekte ben bu yukarıdaki derslerdenmi sınavlara girecem yoksa bize verilecek olan iki kitabdandamı sınavlara girecez ki bu diğerleri galiba uygulama dersleri için kitablar olmalı diye düşünmekteyim bunları bir net açıklarsanız sevinirim
http://www.aofdestek.net/elektrik.enerjisi.uretim.iletim.dagitim/58524-acikogretim.fakultesi.elektrik.enerjisi.bolumu.ders.listesi.html inceleyebilirsiniz...

tremendous

Forum Yöneticisi
Bölüm:
MEZUN
Merhabalar ben 2011 af kapsamında girdim işletme 3. sınıftayım şuan fakat ilk yıl yıllık sistemde okuduğum içinGüz şu ana kadar kaç kredi aldığımı göremiyorum birde kayıt yenileme işleminde bahar döneminde alacağım ders listesi çıkmadı,derste ekleyemiyrum bu dönem için 25 kredi vermiş hiç bir şey anlamadım yardımcı olursanız sevinirim
27 Eylul'e kadar devam edecek olan kayıt yenileme işlemleri güz dönemi kayıt yenılme işlemleridir..

Güz donemı alıcagınız derslerın toplamı 25 kredidir sanırım..

Şayet alttan kalan dersiniz varsa veya bir üst dönemden ders almak istiyorsanız ders ekle/sil işlemi yapabilirsiniz..

Guz dönemı kayıt yenıleme yapıyorsanız, guz donemı derslerini ekleyebilirsiniz ancak, bahar donemınden ekleme yapamazsınız..

Bahar donemı derslerini sistemde bahar donemı kayıt yenıleme esnasında görebilirsiniz..

tremendous

Forum Yöneticisi
Bölüm:
MEZUN
merhaba, insan kaynakları ön lisans öğrencisiyim.3. senem ve bahar döneminden 5 dersim var. ders ekle sil ekranından mart ayında kayıt gözüküyor. ama telefonuma kayıt yenileme 25 eylüle kadar diye mesaj geldi.güz döneminden dersim yok yine de kayıt yaptırmalı mıyım? cevap verirseniz sevinirim.

Hangi döneme ait dersiniz var ise o donemde kayıt yaptırmanız yeterli...

herseyinbaslangici

Yeni Üye
Bölüm:
Türk Dili ve Edebiyatı
Merhaba,
Ben bu sene AÖF´e yeni kayıt oldum. Türk dili ve edebiyatı bölümünü seçtim. Kasım ayında olacak olan akademik danışmanlığa girmek istiyorum. Fakat birkaç sorunum var daha doğrusu sorum.
Birinci sorum bu kasım ayında verilecek dersler benim işime yarar mı ? Yoksa boşuna mı katılmış olurum ?
İkinci sorum oraya giderken yanımda herhangi bir şey götürmeli miyim ? Dizüstü bilgisayar vs.

Bu arada ben yeni olduğum için başka bir soru sormak istiyorum.
Şimdi güz ve bahar dönemlerinde tekrar mı kayıt yaptırmam gerekiyor ?

Vereceğiniz cevaplar için şimdiden sizlere teşekkür ederim.

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,436
Kullanıcılar
90,725
Son üye
marketplace-akkauntov-top