cartographerr
Yeni Üye
- Bölüm:
- Listede Yok
ygs3 300 civarı aldım aöf adalete yerleşme şansım hiç yok mu:???
yukarıda asah ta belirtmiş. Yerleşen En Küçük Puan : 223.81 olarak bence sizin yerleşmeme gibi bir şansınız yok. (bu kendi görüşümdür)
alımların hepsinin meslek yüksek okulu olma ihtimali yok
benim kardeşim düz lise mezunu ve geçen sene sizden daha az bir puanla adalete kayıt oldu..
Geçen yıl yatırmadıgınız harcı Ekim ayında guz dönemi kayıt yenilemede faizi ile birlikte yatırabilirsin..Eve kağıt gelecegını zannetmıyorum...Arkadaşlar merhaba bana yardımcı olur musunuz? Ben muhasebe ve vergi uygulamaları 2. sınıftayım alttan da 2 adet dersim kaldı.. geçen yıl kaldım bu yıl kayıt yenileme yaptırmadım bahar dönemi kaydını da kaçırdım. Ayrıca geçen yıl ki ikinci harcı da yatırmadım.. Bu durumda şimdi benim ne yapmam gerekiyor. Tekrar devam etmek istiyorum.. Yeni kayıt ne zaman olur eve kağıt gelir mi? Harcı şuan yatırabilir miyim yoksa yeni kayıtta mı yatırmalıyım?
selam
AÖF ADALETTE FRANSIZCA DERSİ GÖRÜLÜYORMU YOKSA 3 YABANCI DİLDEN BİRİNİ Mİ SEÇİYORSUNUZ SEÇMELİ DERSMİ BUNLAR
BEN 2 YILLIK MEZUNUM İNGİLİZCE DERSİNİ ALDIM TEKRAR BİR 2 YILLIKTA İNGİLİZCEYİ TEKRAR MI ALIYORUM TŞK
Nisanın ilk haftasından sonra dağıtılmaya başlanacak diye duymuştum,tekrar ögrenirsem iletirim burdan.Arkadaşlar Yüksek onur belgesi Ya da Onur belgesi almaya hak kazananlar arasında belgesi teslim edilen yada belgelerin teslim edileceği tarih hakkında bilgilendirilen var mı aceba?
Nisanın ilk haftasından sonra dağıtılmaya başlanacak diye duymuştum,tekrar ögrenirsem iletirim burdan.
Kayıt olurken yabancı dili siz seçiyorsunuz, sonrada değiştiremiyorsunuz.selam
AÖF ADALETTE FRANSIZCA DERSİ GÖRÜLÜYORMU YOKSA 3 YABANCI DİLDEN BİRİNİ Mİ SEÇİYORSUNUZ SEÇMELİ DERSMİ BUNLAR
BEN 2 YILLIK MEZUNUM İNGİLİZCE DERSİNİ ALDIM TEKRAR BİR 2 YILLIKTA İNGİLİZCEYİ TEKRAR MI ALIYORUM TŞK
Adalet için 25.000 kontenjan bulunmakta bu kontenjan için başvuranların puana göre sıraya dizilir, 25.000 kişininpuanı taban puanını oluşturur. Yerleşen En Küçük Puan : 223.81 bu puanda geçen yıl ki 25.000. kişinin puanıdır bu yıl belki birz daha yükselir taban puanı.düşük puan olması adalet meslek liselerinin girdiğini gösteriyormuş
alımların hepsinin meslek yüksek okulu olduğunu duydum doğru bilgi mi bu
SAKIN YAZMA GELMEZLER DİYORLAR MORALİM ÇOK BOZULDU( BU YIL SIRF BU BÖLÜM İÇİN ÇALIŞMIŞTIM
Eğer TSE ye kadrolu olarak girebilecek ve maaşın iyi aynı zamanda uzun yıllar çalışabileceksen bence önlisans diplomanı al. Karar tamamen sana kalmış. En kötü 3.sınıftan devam edersin.Arkadaşlar Tse yi kazanmıştım kuruma önlisans olarak başvurdum şu an son sınıftayım . kuruma önlisans yazısı ile başvurmuştum fakat sıkıntı oldu kabul etmediler illa diploma olacak diyorlar yoksa atamanı yapmayız diyorlar.Diploma alır isem 3. ve 4 .sınıf iptal olacak benim emeğim gitmiş olacak ne yapsam diye düşünüyorum çaresizim...