Açıköğretim Sorular ve Cevaplar ( Aklınıza Takılanlar ve Cevapları )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AOFDESTEK

ADMİN
Yönetici
Admin
Bölüm:
İşletme
peki 4 sınıfta ders sayısı düşüyormu bide eskişehire gittiğimzde örgün eğitimlerle birliktemi okuycağız benim daha onceden kalma kamu yonetımi bolumu okyordum örgüne gcemeden once örgüne gecince para falan yatırmadım sorun teşkil edermi bana
4.sınıf ders sayısı düşmüyor. Eskişehirde ancak akademik danışmanlık derslerine girebilirsiniz. Eğer borcun varsa ilerde tekrar açıköğretim okumak istersen sorun teşkil edebilir.

AOFDESTEK

ADMİN
Yönetici
Admin
Bölüm:
İşletme
meraba,benim sorum şu:artık sınav giriş belgeleri eve gelmiyo böroya gidip şifre alacakmışız,netten kendimiz çıkartıcakmışız doğru mu acaba? bir de kredili sistemde çan eğrisi mi var?
Evet doğru; http://ogrenci.anadolu.edu.tr adresinden çıkaracaksınız. Çan eğrisi demeyelimde not ortalaması sistemi var. Aşağıdaki linkteki resimde nasıl olduğu anlatılmaya çalışılmış.

http://www.acikogretim.me/wp-content/uploads/2011/10/kredili.sistem.not_.ortalaması.hesaplaması.jpg

gkhnd

Yeni Üye
Bölüm:
Adalet
lütfen yardım

arkadaşlar bi sorum olacak sizlere bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim. ben aöf adalet bölümüne kaydımı yaptırmıştım malum bi deprem yaşadık ve hiç ilgilenemedim sınav tarihleri falan. van aöf bürosuda depremden sonra hiç cevap vermedi telefonlara ben ercişteyim ve gitme fırsatıda bulamadım henüz. ben şu ana kadar hiç sınava girmedim ara sınava falan. sınavlar ileri bir tarihe ertelendi diyenler var fakat ben emin olamadım. bilgisi olan varsa cevap verirse sevinirim

AOFDESTEK

ADMİN
Yönetici
Admin
Bölüm:
İşletme
arkadaşlar bi sorum olacak sizlere bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim. ben aöf adalet bölümüne kaydımı yaptırmıştım malum bi deprem yaşadık ve hiç ilgilenemedim sınav tarihleri falan. van aöf bürosuda depremden sonra hiç cevap vermedi telefonlara ben ercişteyim ve gitme fırsatıda bulamadım henüz. ben şu ana kadar hiç sınava girmedim ara sınava falan. sınavlar ileri bir tarihe ertelendi diyenler var fakat ben emin olamadım. bilgisi olan varsa cevap verirse sevinirim
Hangi bölümde okuyorsunuz ???

gkhnd

Yeni Üye
Bölüm:
Adalet
adalet bölümü hocam internette falan hiçbir bilgiye ulaşamadım

merve04

Yeni Üye
merhaba. iktisat 4. sınıftayım . 3.sınıftan alttan bir dersim var . 1.harcımı yatırmıştım fakat kaydımı dondurmak istiyorum . dondurabilir miyim ? ne gibi işlemler yapmam gerekiyor ?

topalsolucan

Yeni Üye
Ben aöf ilk senem yani yeni kayıt oldum .
Kimlik kartımı almadım sınav nisan'da oldugu icin nisana kadar herhangibir gün alabilirmiyim?

K

Kayıtlı Olmayan

Misafir
ingilizce??

geçtimiz sene dikey geçişle iktisat hazırlık programına kaydoldum. bu sene hazırlık kalktığı için iktisat 3. sınıf okumaktayım. kayıt yaparken 6 adet ders göreceğim söylendi. kitapları aldığımda bunların haricinde ingilizce kitabıda verdiler. ingilizce dersinden sorumlumuyuz. yardımlarınız için teşekkürler.

AOFDESTEK

ADMİN
Yönetici
Admin
Bölüm:
İşletme
merhaba. iktisat 4. sınıftayım . 3.sınıftan alttan bir dersim var . 1.harcımı yatırmıştım fakat kaydımı dondurmak istiyorum . dondurabilir miyim ? ne gibi işlemler yapmam gerekiyor ?
1. Harcı yatırdıysanız kaydınız dondurulmaz. Bu yılki sınavlara girmezseni sınavlara girmedi sayılır 0 alır sınıfta kalmış olursunuz. Kayıt dondurmak için 1. harç ücretini ve 2. harç ücretini ikisini birden ödememiş olmanız gerekiyor.

AOFDESTEK

ADMİN
Yönetici
Admin
Bölüm:
İşletme
Ben aöf ilk senem yani yeni kayıt oldum .
Kimlik kartımı almadım sınav nisan'da oldugu icin nisana kadar herhangibir gün alabilirmiyim?
Sınavlardan önce herhangi bir gün alabilirsiniz. Ama sınavlara kadar bırakmayın herhangi bir aksilik olmaması için.

AOFDESTEK

ADMİN
Yönetici
Admin
Bölüm:
İşletme
geçtimiz sene dikey geçişle iktisat hazırlık programına kaydoldum. bu sene hazırlık kalktığı için iktisat 3. sınıf okumaktayım. kayıt yaparken 6 adet ders göreceğim söylendi. kitapları aldığımda bunların haricinde ingilizce kitabıda verdiler. ingilizce dersinden sorumlumuyuz. yardımlarınız için teşekkürler.
Eğer 2 yıllık aöf den mezunsanız ingilizce, türk dili derslerindne muaf oluyorsunuz. Eğer örgün 2 yıllık okuduysanız muafiyet alamazsınız. Ayrıca geçen sene hazırlıktan kalan dersiniz varsa bu yıl 3.sınıfın dersleri yanı sıra ondanda sınavlara gireceksiniz.

topalsolucan

Yeni Üye
Yeni gelir tesi yapiliyor SGK tarafın AOF okudugum icin 25 yasina kadar babamın saglık sigortasindan yararlanabiliyorum bunu nasıl yapacagim yani aof bürosundanmı yapacagim.

K

Kayıtlı Olmayan

Misafir
sınıf öğretmenliğine kayıt

mrblar.ben örgün öğretim işletme fakültesini bitirdim.aöf'nin sitesinde sınıf öğretmenliği bölümüne rastladım.bu bölümde okumak için lys'ye mi girmek gerekiyor ikinci üniversite olarak okunabiliyor mu? kısacası bu bölüme kayıt imkanım var mı? varsa nasıl yapmalıyım? teşekkürler..

AOFDESTEK

ADMİN
Yönetici
Admin
Bölüm:
İşletme
Yeni gelir tesi yapiliyor SGK tarafın AOF okudugum icin 25 yasina kadar babamın saglık sigortasindan yararlanabiliyorum bunu nasıl yapacagim yani aof bürosundanmı yapacagim.

Aöf bürosuna gidip bu işlem için öğrenci belgesi istiyorum diyeceksin. Sonra SGK ilçe müdürlüğüne gidip durumunu izah edeceksin. Onlar sana yardımcı olacaklardır.

AOFDESTEK

ADMİN
Yönetici
Admin
Bölüm:
İşletme
mrblar.ben örgün öğretim işletme fakültesini bitirdim.aöf'nin sitesinde sınıf öğretmenliği bölümüne rastladım.bu bölümde okumak için lys'ye mi girmek gerekiyor ikinci üniversite olarak okunabiliyor mu? kısacası bu bölüme kayıt imkanım var mı? varsa nasıl yapmalıyım? teşekkürler..
Sınıf öğretmenliği Lisans tamamlama bölümü öğrenci almamaktadır.

jasmincin

Yeni Üye
Bölüm:
İşletme
1321 nolu soru kitapçığının cevap anahtarını bulamıyorum yardımcı olurmusunuz işletme 3 sınıf

K

Kayıtlı Olmayan

Misafir
Merhaba. Uludağ Üniversitesi Ekonometri bölümü okuyorum. 2. sınıf bitecek bu sene. Açıköğretim'den sınavsız 2. üniversite ile İşletme bölümünü okumak istiyorum.

İşletme bölümüne 3. sınıftan başlayabilir miyim? Yoksa 1. sınıftan mı başlanıyor.

Teşekkürler

Ssouthernssun

Yeni Üye
Bölüm:
Türk Dili ve Edebiyatı
bahar yarıyılı kayıt yenileme için harcı yatırdıktan sonra aöf bürosuna gitmem gerekli mi
ayrıca tde 1.sınıf kitapları dagıtılmaya baslandı mı bilgilendirirseniz sevinirim

belfin

Yeni Üye
Bölüm:
Türk Dili ve Edebiyatı
Ssouthernssun
bankaya para yatırdıktan sonra kaydın aktif hale geliyor. bununla ilgili büroya gitmene gerek yok ancak kitaplarını almak için büroya gitmen gerekiyor oradan alacağın kitap listeni veriyorlar ona göre alıyorsun. kitaplar dağıtılıyor barkod problemi vardı perşembe cuma dağıtılır dediler. her yer aynı mı bilemem

aion

Yeni Üye
Bölüm:
Uluslararası İlişkiler
Merhaba
Ben 2. üniversite kapsamında Uluslararası İlişkiler 1. sınıf öğrencisiyim 7-8 Nisan 2012 de yapılacak ara sınavlarda kitapta bulunan toplam ünitelerin yarısından sorumlu olduğumuzu duydum doğru mu? Yani 16 ünite varsa 8 üniteden sorumluyuz?
Diğer sorum : Öğrenci kimlik kartını henüz almadım mart ayı içinde alsam geç olur mu?
3. Sorum 2. dönem harçları sınav sonucu sonrasında mı yatıralacak ?
Teşekkürler
Yardımcı olursanız çok memnun olurum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,436
Kullanıcılar
90,725
Son üye
marketplace-akkauntov-top