Açıköğretim Sorular ve Cevaplar ( Aklınıza Takılanlar ve Cevapları )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AOFDESTEK

ADMİN
Yönetici
Admin
Bölüm:
İşletme
ben bir soru daha sormak istiyorum
dış ticaret 1. sınıf öğrencisi olduğumu söylemiştim
sorum şu; kaç dersten kalırsam sınıfı geçemem
matematik ve iktisattan büyük ihtimalle kalacam bu dersler için bütünlemeye kalmayı planlıyorum
derslerin hepsi çok ağır geldi :))
saygılarımla...
En fazla 2 dersten kalarak sınıf geçebilirsiniz.

K

Kayıtlı Olmayan

Misafir
sağlık kurumları işletmeciliği 2.sınıf öğrencisiyim. birinci sorum 2.sınıfaki özellikle zor olan dersler neler çok iyi çalışamadım bir kısmını sadece çıkmış sorulardan bakabileceğim. bir diğer sorum da bu yıl bitirdikten sonra dikey geçişle işletmeye geçmek istiyorum böyle bir hakkım var mı? teşekkürler

brit

Yeni Üye
Bölüm:
Halkla İlişkiler
merhaba ben açıköğretim halkla ilişkiler 2.sınıftayım bu son senem ve işletme 3.sınıftan devam etmek lisans tamamlamak istiyorum acaba öyle bir hakkım varmı? saygılar...

AOFDESTEK

ADMİN
Yönetici
Admin
Bölüm:
İşletme
sağlık kurumları işletmeciliği 2.sınıf öğrencisiyim. birinci sorum 2.sınıfaki özellikle zor olan dersler neler çok iyi çalışamadım bir kısmını sadece çıkmış sorulardan bakabileceğim. bir diğer sorum da bu yıl bitirdikten sonra dikey geçişle işletmeye geçmek istiyorum böyle bir hakkım var mı? teşekkürler
Derslerinizi tam olarak bilmiyorum. Ama zorluk kolaylık kavramı klişiye göre değişiri. Siz sözelcisinizdir, sözeller kolay gelir ben sayısalcıyımdır sayısallar bana kolay gelir gibi. Birde ders çalışma yönteminize görede değişir. Ben okuyarak anlarım ötyle kolay gelir, siz soru çözewrek anlarsınız öyle kolay gelir. Yani kime göre neye göre kolay.

Mezun olduğunuz zaman Eylül Ekim ayında işletme 3.sınıfa kayıt olabilirsiniz.

AOFDESTEK

ADMİN
Yönetici
Admin
Bölüm:
İşletme
merhaba ben açıköğretim halkla ilişkiler 2.sınıftayım bu son senem ve işletme 3.sınıftan devam etmek lisans tamamlamak istiyorum acaba öyle bir hakkım varmı? saygılar...
Evet mezun olduğunuz yıl eylül ekim ayı gibi DGS kapsamında direk 3.sınıfa kayıt olabiliyorsunuz.

K

Kayıtlı Olmayan

Misafir
Derslerinizi tam olarak bilmiyorum. Ama zorluk kolaylık kavramı klişiye göre değişiri. Siz sözelcisinizdir, sözeller kolay gelir ben sayısalcıyımdır sayısallar bana kolay gelir gibi. Birde ders çalışma yönteminize görede değişir. Ben okuyarak anlarım ötyle kolay gelir, siz soru çözewrek anlarsınız öyle kolay gelir. Yani kime göre neye göre kolay.

Mezun olduğunuz zaman Eylül Ekim ayında işletme 3.sınıfa kayıt olabilirsiniz.
direk kayıt olabilmem güzel teşekkür ederim. sayısalcıyım aslında ama geçen yıl muhasebeden de kaldım işletmeden de. şimdi genel işletme, genel muhasebe, istatistik, sağlık kurumlarında maliyet yönetimi, sağlık kurumlarında finansal yönetim, sağlık hizmetleri pazarlaması, sağlık kurumlarında kaynak planlaması, sağlık kurumları yönetimi, inkılap tarihi ve türk dili derslerim var. teşekkür ederim

pesimistica

Yeni Üye
dikey geçiş ile işletme 3 sınıf öğrencisiyim. sınava giriş yerlerine baktım. garip olan sorumlu olduğum dersler kısmında hazırlık dersleri gözükmüyor. sadece 3. sınıf işletme dersleri var. hazırlık dersleri aldığım dersler de de gözükmüyor.sadece 6 ders var şu an. ben hazırlık derslerine boşuna mı çalıştım yani

myscandium

Yeni Üye
Bölüm:
Uluslararası İlişkiler
Öncelikle herkese merhaba demek istiyorum.

Aslına bakarsanız açıköğretim hususunda pek çok konuya hakimim ancak yeni kredili sistemden sonra kafamın karıştığı bir husus var sizlere danışmak istedim. Şu anda Uluslararası İlişkiler bölümünde 1. sınıfta 2. yılımı geçirmekteyim. İlk yıl final ve bütünleme sınavlarına bir takım sıkıntılardan ötürü giremedim. Sorumlu olduğum 6 dersim mevcut. Diyelim ki 2011-2012 ders yılında ben bu 6 dersin 3'ünü yine geçemedim ve 2012-2013 ders yılında bölümüm kredili sisteme dönüştü. 2. Sınıfa geçerek bu dersleri alttan mı alacağım yoksa sınıf tekrarı mı yapacağım?

AOFDESTEK

ADMİN
Yönetici
Admin
Bölüm:
İşletme
dikey geçiş ile işletme 3 sınıf öğrencisiyim. sınava giriş yerlerine baktım. garip olan sorumlu olduğum dersler kısmında hazırlık dersleri gözükmüyor. sadece 3. sınıf işletme dersleri var. hazırlık dersleri aldığım dersler de de gözükmüyor.sadece 6 ders var şu an. ben hazırlık derslerine boşuna mı çalıştım yani
Eğer mezun olduğunuz bölümün devamında hazırlık sınıfı yoksa sadece 3.sınıf derslerini görürsün.

Aşağıdaki linkten bölümünü kontrol edebilrisin.

http://www.aofdestek.net/aof.kayit.islemleri/57094-aof.dgs.direk.3.sinifa.kayit.olabileceginiz.bolumler.html

AOFDESTEK

ADMİN
Yönetici
Admin
Bölüm:
İşletme
Öncelikle herkese merhaba demek istiyorum.

Aslına bakarsanız açıköğretim hususunda pek çok konuya hakimim ancak yeni kredili sistemden sonra kafamın karıştığı bir husus var sizlere danışmak istedim. Şu anda Uluslararası İlişkiler bölümünde 1. sınıfta 2. yılımı geçirmekteyim. İlk yıl final ve bütünleme sınavlarına bir takım sıkıntılardan ötürü giremedim. Sorumlu olduğum 6 dersim mevcut. Diyelim ki 2011-2012 ders yılında ben bu 6 dersin 3'ünü yine geçemedim ve 2012-2013 ders yılında bölümüm kredili sisteme dönüştü. 2. Sınıfa geçerek bu dersleri alttan mı alacağım yoksa sınıf tekrarı mı yapacağım?
Bu yıl eğer 3 dersten kalırsanız maalesef kredili sisteme geçsede bölüm aynı sınıfın o 3 dersini kredili sistemdeki haliyle tekrarlamak zorunda kalacaksınız.

K

Kayıtlı Olmayan

Misafir
merhaba

ben bu sene sınava gireceğimde acaba yüksek lisans olarak hangi bölümleri tercih edebiliyoruz ve kaç puan almamaız gerekiyor bu konuda anadolu üni sitesinde yazan 2007 2008 lere ait puanlar gcerli mi?

brit

Yeni Üye
Bölüm:
Halkla İlişkiler
DGS kapsamında derken dgs sınavınamı girmem gerekiyor yoksa diplomayı alınca direk 3.sınıfa kayıt yaptıramıyomuyum

AhmetBalci1989

Yeni Üye
Selamlar.
Ben 2008 yılında halkla ilişkiler bölümüne kayıt oldum.Sınavlara 1-2 kez girdim.Sonraları ne harç yatırdım nede sınavlara girdim.2010 yılında askere gitmek için kaydımı dilekçe vererek sildirdim.Şimdi tekrar kayıt olmak istiyorum ama bunun için tekrar ygs sınavına girmeme gerek varmı ? Yoksa direk kayıt olabilirmiyim ?

K

Kayıtlı Olmayan

Misafir
selam hocam

ben uluslarası ilişkiler 3. sınıf öğrencisiyim alttan 1 dersim var şu an bu alttaki dersi verdikten sonra 2. yıllık ön lisans diplomamı alıp aynı yıl tekrar 3. sınıftan devam edebilme şansım var mıdır?

AOFDESTEK

ADMİN
Yönetici
Admin
Bölüm:
İşletme
DGS kapsamında derken dgs sınavınamı girmem gerekiyor yoksa diplomayı alınca direk 3.sınıfa kayıt yaptıramıyomuyum
Diplomayı laınca direk 3.sınıfa kayıt olabiliyosun. Ama adı DGS kapsamında oluyor..

AOFDESTEK

ADMİN
Yönetici
Admin
Bölüm:
İşletme
Selamlar.
Ben 2008 yılında halkla ilişkiler bölümüne kayıt oldum.Sınavlara 1-2 kez girdim.Sonraları ne harç yatırdım nede sınavlara girdim.2010 yılında askere gitmek için kaydımı dilekçe vererek sildirdim.Şimdi tekrar kayıt olmak istiyorum ama bunun için tekrar ygs sınavına girmeme gerek varmı ? Yoksa direk kayıt olabilirmiyim ?
Geçen yıl Af vardı, ama süresü geçti maalesef. YGS sınavına girmeniz gerekiyor maalesef.

AOFDESTEK

ADMİN
Yönetici
Admin
Bölüm:
İşletme
ben uluslarası ilişkiler 3. sınıf öğrencisiyim alttan 1 dersim var şu an bu alttaki dersi verdikten sonra 2. yıllık ön lisans diplomamı alıp aynı yıl tekrar 3. sınıftan devam edebilme şansım var mıdır?
Evet böyle bir şansınız var. Ama yinede emin olmak için 444 10 26 yı arayarak öğrenin.

K

Kayıtlı Olmayan

Misafir
DGS / bilgisayar mühendisliği

Sayın hocam,
Düz lise mezunuyum aöf iktisat fakültesi çalışma ekonomisi ve end. ilişkiler okuyorum.
2. sınıfta tüm dersleri verip yarıda kesip ön lisans diploması alırsam dgs de nelerı tercıh edebilirim ? Diploma hakkaten ön lisans yerine geçiyor mu yoksa çalışma ekonomisinin 2 yıllığı olmadığı için bir müsvettemi oluyor ? Ben özel bir üniversitede DGS ile bilg. müh. okumak istiyorum, mümkün müdür sizce ?
Ağzınıza sağlık şimdiden.

pesimistica

Yeni Üye
aöf 3. sınıf işletme öğrencisiyim. myo mezunuydum bu sene dikey geçiş yaptım. 2. harçı ödemedim henüz. ara sınavlara girebildim. finallerede girebiliyormuyum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,436
Kullanıcılar
90,725
Son üye
marketplace-akkauntov-top