D delinda Kayıtlı Öğrenci 29 Tem 2008 #1 tüm çankırılı hemşerilerimi buraya bekliyorum hepinize sevgiler
D delinda Kayıtlı Öğrenci 7 Ağu 2008 #2 inanmıyorum yaaaa koca forumda çankırılı olan kimse yok mu ((
D delinda Kayıtlı Öğrenci 8 Ağu 2008 #4 peki madem öyle diosunuz sizi çankırı lı sayalım başka şehirde olup çankırı lı saymamı isteyen arkadaşlar varsa onlarda buyursun))
peki madem öyle diosunuz sizi çankırı lı sayalım başka şehirde olup çankırı lı saymamı isteyen arkadaşlar varsa onlarda buyursun))
T thelegend Kayıtlı Öğrenci 9 Nis 2009 #7 ıstanbuldayım ama ılgaz anadolunun sen yuce bı dagısınnn ozledım beeaa
K kadirdiloglu Kayıtlı Öğrenci 10 Nis 2009 #11 thelegend' Alıntı: Topragımmm hangı koydensınn...bnım guney koyuuu... Genişletmek için tıkla ... Her sene giderim ama hiç duymadım güney köyü diye bi köy, bende Bey köylüyüm ama biz merkezde otururuz.
thelegend' Alıntı: Topragımmm hangı koydensınn...bnım guney koyuuu... Genişletmek için tıkla ... Her sene giderim ama hiç duymadım güney köyü diye bi köy, bende Bey köylüyüm ama biz merkezde otururuz.
T thelegend Kayıtlı Öğrenci 10 Nis 2009 #12 hmmm merkezdesınız sız...bızım ilcenın bı koyu... ılgaz guney koyu dıe gecıo..