üstteki üyeyle ıssız bir adaya düşseniz napardınız??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan jojo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bak bak kimleride yakaladım.ajan, jojo siz hala yaşıyonuz mu ya ıssız ada muhabbeti kapmış sizide nasılsınız napiyosunuz ama ıssız adada nasıl olunur ki bende soruyom dimi.:D:D:D kurtulursanız oralardan buralara gelin sınav yanaşıyo birileri bu sınavı geçmesi lazım neden siz olmayasınız.bende hoca gibi konuştum.Allah mı söylet ti ne?:D:D:D

bak bak kimleride yakaladım.ajan, jojo siz hala yaşıyonuz mu ya ıssız ada muhabbeti kapmış sizide nasılsınız napiyosunuz ama ıssız adada nasıl olunur ki bende soruyom dimi.:D:D:D kurtulursanız oralardan buralara gelin sınav yanaşıyo birileri bu sınavı geçmesi lazım neden siz olmayasınız.bende hoca gibi konuştum.Allah mı söylet ti ne?:D:D:D

guldeste hocam sinavdan once yapmamiz ve yapmamamiz gerekenler nelerdir ? :)

sevgili ajan sınavdan önce yapman gereken tek şey sınava hazırlanmandır evladım.saka maka bi yana nasıl gidiyor dersler arkadaşlar ben ders kolik oldum bu sene sınıfta kalmktan çok korkuyom bu zamna kadarda neden korktuysam başıma geldi yoksa sınavı geçemeyecekmiyim.delirecem yakında

Issız adam olurdum herhalde hehehhehhe :D :D

by demon
pek tanışıklıgımyok ama rafetımın vıdeosunu koyduguna göre hayranı yada begenıyorsun
eee sabah aksamrafet dınlerdık herhalde:D

senle aynı adada urpermemek elde degıl adayamı acısam kendımemı
neyse yılanmılan sokarsa sen doctorsun zehırlensemde kurtarırsın artık
:D

senlemı Allah korusun ya mervem nerde benım o yazsada kurtulsam ıssız ada degıl normalde urasamıom senle :D

muhtemelen melek ağlamaklı bir vaziyette: 'nası kurtuluruz jojo' diyerekten başımın etini yemekle meşgul olur:D:D

_jojoyu,burcuyu,_bide kendimi alırdıım yeter artar bilemm....:D:D:p

wayy! rainbowcuğum yanımda olursa sıkıntı olmaz be ıssız ada;) ohoo bizim için no problem olurdu;):D çünkü o müthiş şarkılarımı çalamasamda(kendisi çok sever müzik tarzımıda) kendi sesimle dinletme şerefine nail ederdim:p:D

:p:p:psenin tarzına bayılırım canm...bende o şerefe nail olurdum..peçeteye istek şarkı yazardımm......:p:pdeymeyin keyfimizee...:)

valla bee müthiş olurdu hee:D şöle gözümün onunden film şeridi gibi geçmedi değil hee:p:D bende şarkılar bitmez cnm; ama yaz yaz pecete kalmayabilirdi:D

Geri