üstteki üyeyle ıssız bir adaya düşseniz napardınız??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan jojo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
en azından bir cimbomluyla takımdaşımla kaldığım için şükrederdimm, aboo ya fenerli olsaydı:D:D

aman kızz öle dime bak ben bjk lıyım ne etcez:D:D:D

bjktaş kabulumuzdur onlara laf yok ee nede olsa kardeş takım diymi:D

hee işte bu ii fikir bak:D:D süper olur valla:D sen bilmion ben bilmion çok eğlenceli olur garanti:D

arkadaşlar bende daha aöfeye gelmem aöfe bitmiştir benim için valla ne o aranızda konuşuyonuz bizi aranıza almıyonuz galiba bak ağlarım bende...ıssız ada muhabbeti var galiba ben ıssız adaya düştüğüm kişiyle burç yorumu yapardım akşama kadar.

arkadaşlar bende daha aöfeye gelmem aöfe bitmiştir benim için valla ne o aranızda konuşuyonuz bizi aranıza almıyonuz galiba bak ağlarım bende...ıssız ada muhabbeti var galiba ben ıssız adaya düştüğüm kişiyle burç yorumu yapardım akşama kadar.

bak sen o senin fikrin güldeste unutmaki adada yalnız ikimiz varız

bence hayati meseleri düşünmeliyiz

hayati mesele '' adadan nasıl kurtulabilir gibi mi ''hıııııııı haklısın.seninle adada oturup maç muhabbeti yapamam kusura bakma mesut.ilgi alanıma girmiyo

güldeste alınma hemen sende cnm.buyur gel ama adada yalnızız.
mesut sana gelince...valla ben de maç muhabbetinden hiç hoşlanmam:(

Ajan fotoğraftan anlaşılan barış hayranısın ben de çok severim.bizde onun şarkılarını söylerdik.ne dersin?

ajan sen yaşıyor muydun yaw varlığınla yokluğun bir hayırdır;)

ajanla ben ıssız adaya düşsem kayıp ya kendisi habire hergün nereye kayboluo dıe arardım herelde:)

ada'da yasamak icin su bulmak lazim yiyecek bulmak lazim barinak yapmak lazim jojo bunlari dusunmuyorsun kim yapacak onlari .

Geri