üstteki üyeyle ıssız bir adaya düşseniz napardınız??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan jojo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
oooooooo........:pıssızıda şölen yeri yaparıısss..yeterki bir arada olalımm..yawww....:cool::)

hehe:D buda bnm farkım işte:p mesutun o inanılmaz hayat hikayelerini geçirmekle gecerdi. bitmeyeceği için canım sıkılmazdı yaww:D

valla ya hep bir arada olmak ne müthiş olurdu;) ben varken sıkılmaz hatta kurtulmayı bile düşünmessınız dıe umardım;):p:D

jojo Sen öyle ummaya devam et canmmmm...:p:p
bende darbuka falan çalıyoruummm...:)ooohhhh adadan bizi kovmayalarda....:rolleyes::eek:

haha:D by sonkezle forrest gump filminin her anını her gün ölümsüzleştirirdik:p:D

haha:D by sonkezle forrest gump filminin her anını her gün ölümsüzleştirirdik:p:D

hızlıca ben koşardım hızlıca ben masa tenisi oynardım :D:D sende kayıplara karısırdın adada sonra ben seni bulurdum iştem :D filmin sonunu hatırlamak bile istemiyorum ztn :mad::mad:

ooooo süper oldu bak şimdi rainbowum:D ben söylerdim mesutuda oynatırdık ortamızda:D:D hee by sonkesde forrest gump filmını nası ıslıyebılırız tekrar tekrar deme telaşesıne düşebilirdi muhtemelen:D:D

ooooo süper oldu bak şimdi rainbowum:D ben söylerdim mesutuda oynatırdık ortamızda:D:D hee by sonkesde forrest gump filmını nası ıslıyebılırız tekrar tekrar deme telaşesıne düşebilirdi muhtemelen:D:D

by_tr oyun biliyormu..bilmiyorsa çook güsel halay çekerriim..onada öğretiirim ...:p:pvaaayyyyyyyy....:D

hızlıca ben koşardım hızlıca ben masa tenisi oynardım :D:D sende kayıplara karısırdın adada sonra ben seni bulurdum iştem :D filmin sonunu hatırlamak bile istemiyorum ztn :mad::mad:

sorma sorma ağlatma bizi şimdi adada yaww:D hiç çekilmez olurum bi ağlarsam hehe:D durduramayabilrisin yalnız:p

sorma sorma ağlatma bizi şimdi adada yaww:D hiç çekilmez olurum bi ağlarsam hehe:D durduramayabilrisin yalnız:p

niye durdurayım üzüm üzüme baka baka aglarmıs...denizin kıyısına oturur denizi göz yaşlarımızla süslerdik...:p:p ayh ne romantik bir adamım bende ya :p:D

Geri