P **PANDORA** Kayıtlı Öğrenci 28 Şub 2008 #121 Neydim Nemi Oldum?sayemde Atişacak Adam Buldun Be.. Reyting Kazandin... Ben Zaten Favoriydim...
B brsvc Kayıtlı Öğrenci 28 Şub 2008 #122 Yesinler Seni Aman Kirilcan Dur Seni Biz Yarattik Be.... Ama Havalara Sen Girion Ayrica Atişacak Adammi Yok Ben Tercih Etmiom
Yesinler Seni Aman Kirilcan Dur Seni Biz Yarattik Be.... Ama Havalara Sen Girion Ayrica Atişacak Adammi Yok Ben Tercih Etmiom
P **PANDORA** Kayıtlı Öğrenci 28 Şub 2008 #123 Beni Tercih Ediyosunki Izlenesin.pardon Okunasin.arkasi Yarinlara Döndük Yaa.yakinda Bariş Için B Halime H Yazip 3090 A Gönderin Falan Olcas..
Beni Tercih Ediyosunki Izlenesin.pardon Okunasin.arkasi Yarinlara Döndük Yaa.yakinda Bariş Için B Halime H Yazip 3090 A Gönderin Falan Olcas..
P **PANDORA** Kayıtlı Öğrenci 28 Şub 2008 #125 ay ben senin kulvarında koşamam zatennn... senin daha çok yok katetmen lasımmmm
B brsvc Kayıtlı Öğrenci 28 Şub 2008 #126 benim kat ettiğim yollar dan sen geçerken çay ısmarlamıştım cigerlerimde hatıramıyonmu güzelim........
benim kat ettiğim yollar dan sen geçerken çay ısmarlamıştım cigerlerimde hatıramıyonmu güzelim........
G Garbino Kayıtlı Öğrenci 28 Şub 2008 #127 hahahahahahahahahahahahahahahahaha Karagöz ile Hacivat hahahaha
P **PANDORA** Kayıtlı Öğrenci 28 Şub 2008 #128 Ay O çayi Sen Beni Kutlamak Amaciyla Ismarlamiştin.idolüm Sensin Diyerekten Ayyyy Ilahi Barişşşşş
B brsvc Kayıtlı Öğrenci 28 Şub 2008 #129 sana olan iyi niyetimi suistimal ettinya gam yemem be güzelim, çünkü öğle yemeği yedim
G Garbino Kayıtlı Öğrenci 28 Şub 2008 #130 Yaa sizzz bi sit-coom çevirin reyting rekoru kırarsınız kesin
P **PANDORA** Kayıtlı Öğrenci 29 Şub 2008 #133 Seni Tek Başina çekmezler Canim ... Senden Bişii Olmaz Derler Hoş Benim Yanimdada çekmezler Ya Ben Bi Sölerim
Seni Tek Başina çekmezler Canim ... Senden Bişii Olmaz Derler Hoş Benim Yanimdada çekmezler Ya Ben Bi Sölerim