G Garbino Kayıtlı Öğrenci 20 Şub 2008 #107 Allah allah Üstteki üye kendini prens Albert'ın Türkiye şubesi olarak görüyo
B brsvc Kayıtlı Öğrenci 20 Şub 2008 #108 GÖREMEZMİYİM.. insanın kendini beğenmesi kadar güzel bişi varmı???
P **PANDORA** Kayıtlı Öğrenci 21 Şub 2008 #112 Bariş Nereye Yazarsa Yazsin üst Alt Farketmiyo Ayni şeyi Yapio "kendini Beğeniyo" Birazcik Mütevazi Ol Yaa
Bariş Nereye Yazarsa Yazsin üst Alt Farketmiyo Ayni şeyi Yapio "kendini Beğeniyo" Birazcik Mütevazi Ol Yaa
B brsvc Kayıtlı Öğrenci 22 Şub 2008 #113 nie mütavizi olayımki,, siz kendinizi sevmiyorsanız benim suçum ne
D dogi21 Kayıtlı Öğrenci 24 Şub 2008 #115 ben oynuna döneyim üsteki üye su anda beni düsünüyooo . . .
P **PANDORA** Kayıtlı Öğrenci 28 Şub 2008 #119 Ya Allah Tan Yokum He Adim Heryerde Maşallah... Yettim Gari Arkadaşlar Kim Düşünüyomuş Beni Beni Düşünmeyin Iyiyim Ben Asil Siz Nasilsinis?
Ya Allah Tan Yokum He Adim Heryerde Maşallah... Yettim Gari Arkadaşlar Kim Düşünüyomuş Beni Beni Düşünmeyin Iyiyim Ben Asil Siz Nasilsinis?
B brsvc Kayıtlı Öğrenci 28 Şub 2008 #120 Amaaan Ne Kiymetli Adin Varmiş Senin Favoriteni Arttriyoz Daha Ne Istiyon Bak Nerden Nereye Neydin Ne Oldun
Amaaan Ne Kiymetli Adin Varmiş Senin Favoriteni Arttriyoz Daha Ne Istiyon Bak Nerden Nereye Neydin Ne Oldun