unutamadığınız ve etkisinde kaldığınız flimler var mı?

50 ilk öpücük;)
türü:romantik/komedi
gothica:eek:
türü:korku/gerilim

Recep İvedik 2 :d

Gülmekten az kalsın ölecektim çok kömikti :D:D:D:D:D:D:D:D

bende titanic ten çok etkilenmiştim

bence yeşil yol

John Travolta'nın dram ve fantastik kurgu içerdiği 96 yapımı bir film olan ''Mucize''
Acizane önerim olsun izlemeyen arkadaşlara:)

'forrest gump' tom hank'sin ödüllü filmi tavsiye benden;)
ohoo bnm hayatım film zaten.. filmkolik olarak o kadar çok var ki...
bak bi tane daha geldi aklıma leanordo di caprionun oynadığı 'kumsal' da harikaydı! etkisindeyim hala:D görsel efekti süper filmin.

Başarollerde leonardo dicaprio,jennifer connoley ve djimon hounsou nun paylaştığı 'kanlı elmas' filme bence muhteşem bir film.ben bufilmi yeni izledim ve herkese tavsiye ederim.

he bu arada yakında piyasaya sürülecek olan Ankaragücü Belgesel i cd lerini alıp hem kulübümüze gelir sağlar hemde ANKARAGÜCÜ müzün 100 yıllık tarihini öğreneblirsiniz.:)

Tom Hanks in başrolünde oynadıgı 6 oscarlı " Forrest Gump " filmini herkese tavsiye ederim... hayata bakış acınızı degiştirecek bir fiLm.. ;)

ben de eskıden trt de cıkardı samanyolu dızısı tolga savacı ve aydan senerın fılmı... tolga savacının aydan senere karsı besledıgı platonık ask...mukemmeldı.

apokalipto tek kelime ile izleyin hayatımda izlediğim en güzel film diyebilirim..

1-) " Saklambaç "

2-) "Onurlu bir adam "

3-) " Büyük Hesaplaşma "

Özellikle, Robert de Niro Sevenlere BU FİLMLERİ tavsiye ederim...;)

Tom Hanks in başrolünde oynadıgı 6 oscarlı " Forrest Gump " filmini herkese tavsiye ederim... hayata bakış acınızı degiştirecek bir fiLm.. ;)

evet bu filmi bende izlemiştim.müthiş bir filmdi;) kurgusu süper! bende izlenilmesini önermiştim bu filmin.her durakta bu film aklıma geliyor:D:D

evet bu filmi bende izlemiştim.müthiş bir filmdi;) kurgusu süper! bende izlenilmesini önermiştim bu filmin.her durakta bu film aklıma geliyor:D:D

koşşş forrest koşşş :( fiLmin sonunda gözyaşlarıma engeL oLamadım Bir Film içinde aglanıLırmı diyen adaMda benDim oySaki.. alayımda bakayım aksama gene :D

koşşş forrest koşşş :( fiLmin sonunda gözyaşlarıma engeL oLamadım Bir Film içinde aglanıLırmı diyen adaMda benDim oySaki.. alayımda bakayım aksama gene :D

evet sonu çok açıklıydı yaa!:( bende kötü olmuştum o sahnede.demek neymiş by_sonkez, 'büyük lokma ye ama büyük söz konuşma' diye boşuna dememişler atalarımız diymi ama;) bende tekrar izlemek isterim; çünkü unuttum bayağı olmuştu izleyeli. sende sanırım ben gibi film hastasısın:p:D

Geri