unutamadığınız ve etkisinde kaldığınız flimler var mı?

dabbe deılde ( korku fılmlerı ızlıyemıorum:) ) panik odası süperdi:)

pardon ya:D ben bırıncı sayfanın altına yazıo gıbı yazdım :( prdn..

OTOSTOPCU bastan sona sIkIlmadan ve bitmesini istemeden izledigim cok guzel ve akici bir filmdi .

zaman makinesi de cok guzeldi super bir filmdi herkes izlesin

Buluştukları bir akşam başarılı bir bilimadamı ve matematikçi olan Alexander (Guy Pearce)' ın bir hırsız tarafından yanlışlıkla sevgilisi öldürülür ve tüm hayatı değişir. Bir zaman makinası yapmak ve sevgilisi ile buluşma anına geri dönerek zamanın akışını değiştirmek ister, ancak işler planladığı gibi gitmez.

Bende bu aralar LOST dizisini izlemeye başladım süpermiş yaa..Tavsiye ederim herkese

dizilerden gidiyorsak durun bende söyleyim bi kaç tane:D
e2 de the O.C., mtv de the hills, CNBC-E de nip/tuck...vs en favori dizilerim bu 3 ü:D bi ara cine 5 te posta koduna da bakıodum ama artık takip etmiyorum.

şimdi gelelim sinemaya;çılgın dershane 3 ve recep ivedik 2 yi bekliyorum.
ivedik sanırım 14 şubatta vizyonda.çılgın ders.3 uludağda çekilcekmiş galiba.

dizilerden gidiyorsak durun bende söyleyim bi kaç tane:D
e2 de the O.C., mtv de the hills, CNBC-E de nip/tuck...vs en favori dizilerim bu 3 ü:D bi ara cine 5 te posta koduna da bakıodum ama artık takip etmiyorum.

jojo naptın kardeş ya
onlarkim

gözünü seveyim kendini bu kadar yabancılaştırma bu toplumda yakışmıyo bence

jojo naptın kardeş ya
onlarkim

gözünü seveyim kendini bu kadar yabancılaştırma bu toplumda yakışmıyo bence
bilmediğine şaşırmadım:D:D daha sayacaktım da hazmedilmez die yazmadım; ki gerçekten de hazmedilmedi:D çünkü sitede biri daha vardı senin fikrinde olan. şaka bi yana bunlar sevdiğim bi kaç yerli değil yabancı diziler sadece. hem sadece ben değil inan çoğu kişi bilio ve izlio bu dizileri.sana da tavsiye ederim.:D ayrıcada yabancılaştırmakla da hiçbir bir ilgisi yok.afedersin ama bu çok mantıksız bi düşünce.

şimdi gelelim sinemaya;çılgın dershane 3 ve recep ivedik 2 yi bekliyorum.
ivedik sanırım 14 şubatta vizyonda.çılgın ders.3 uludağda çekilcekmiş galiba.

jojo recep neysede cilgin dersanenin neresini bekliyorsun yav ....:confused:

nefes'i bekliyorum ben

dün akşam izlemiş olduğum 'esaretin bedeli' izlemiş olduğum en ii hapishane filmlerinden biri bence.. müthiş bir filmdi. tavsiye ederim arkadaşlar izlemenizi.gerçekten çok anlamlı bir film. zaten 7 dalda oscar adayı gösterilmiş.sıkılmadan sonuna kadar izleyin sonu süper!!

Geri