tokatlılarrr

merhaba arkadaşlar sınav sonuçları çok geç okunuyor yaw hiç özen göstermiyorlar bence, biraz erken okusalar cevapları hangi derse daha çok çalışmalıyız bilmek hakkımız değil mi zaten ara sınavla final sınavı arası fark kısa çok tuhaf bu açıköğretim

bende tokat erbaadan slm lar arkdslar

Bende turhallıyım arkadaslar herkeze basarılar :D

Şirin TOKAT ımızın güzel insanlarına almus tan slm lar.Halkla ilişkiler 2. sınıftayım büyük ihtimal bu iş finalde bitti yani eylüle kalmaz.mezun oluyorum mezuuuuuunn.darısı sizlerin başına.

sonuçlara saatler kaldı arkadaşlar inşaallah hepimizin sonuçları iyi gelir...

arkadaşlar merhaba...bende turhallıyım.ankara'da yaşıorum...laborant veteriner sağlık okuorum.dgs ye girecek olan varmı?? herkese başarılar...

turhal çok göç vermiş ya :cool:

Bende TOKAT'lıyım .AÖF Sosyoloji 1. Sınıf öğrencisiyim .Tokatlıları , hemşerilerimi görmek çok güzel .:D

Hemşerilerim ben turhallıyım Adıyamanda çalışıyorum işletme 3.sınıfa ait geçmişten bu zamana kadar çıkmış sınav sorularını bulamıyorum bilen varsa bana göndersin

Tokatlı bütün öğrencilerle devamlı görüşelim çok azız gibime geldi tokattan üniversite öğrencibi çıkmıyormu yoksa

tokatlı değilim ama tokatı biliyorum ilginç bir şehir .....orda üniversiteyi terk ettim mühendisliği.:( en çok gıj gıj tepeisni beğendim bide yeraltı çarşısını

selamlar bende tokat zileden türk dili ve edebiyatı 1. sınıf öğrencisiyim

slm lar goruselım tokatlı arkadaslarımm:):)

Geri