O only roses Kayıtlı Öğrenci 15 Mar 2013 #1,021 Şu aralar en büyük ekşınım; Sınav sonrası cevapları tartışırken herkesten farklı cevapları yaptığımı fark etmek..
Şu aralar en büyük ekşınım; Sınav sonrası cevapları tartışırken herkesten farklı cevapları yaptığımı fark etmek..
I isokor Kayıtlı Öğrenci 18 Mar 2013 #1,025 Sürekli avatar değiştirmesine ramen doğru tercihi henüz bulamadı hepsi iğrenç olsun gülerek gözlemliyorum bakalım
Sürekli avatar değiştirmesine ramen doğru tercihi henüz bulamadı hepsi iğrenç olsun gülerek gözlemliyorum bakalım
B burcumut Kayıtlı Öğrenci 19 Mar 2013 #1,029 biri babama 2015te emkli olcagnı anlatsın artıkk her gün bakmaktan sıkıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
biri babama 2015te emkli olcagnı anlatsın artıkk her gün bakmaktan sıkıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
I isokor Kayıtlı Öğrenci 19 Mar 2013 #1,030 Hayırlı evlat işte çıktısını al duvara asıver hem eğlenmiş olursunuz ailecek baba o baba
M mliks Kayıtlı Öğrenci 21 Mar 2013 #1,033 Bi gün evlenirsem eğer umarım kocamın en sevdiği yemek makarna, dürüm fln olur yoksa evliliğimin sonunu hiç iyi göremiyorum
Bi gün evlenirsem eğer umarım kocamın en sevdiği yemek makarna, dürüm fln olur yoksa evliliğimin sonunu hiç iyi göremiyorum
M mliks Kayıtlı Öğrenci 22 Mar 2013 #1,037 Sevdiğin kızı alışveriş merkezinde serbest bırak; 1 saat içinde dönerse senindir. Dönmezse bershka'dadır tut kolundan götür.:haha
Sevdiğin kızı alışveriş merkezinde serbest bırak; 1 saat içinde dönerse senindir. Dönmezse bershka'dadır tut kolundan götür.:haha