""ŞuAN aKLıNıZDaN gEÇenLErİ SÖyLEr MiSiNİZ??""

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan vanilya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
acıktım galıbaaaa

ilk defa duygusal muzık dınlıyorum gülen yüzümü solduran sevgılı

Düşünebilen herkesin insan olması, insan olan herkesin düşünebildiği manasına gelmiyor ne yazık ki.

Bogazıma geçirilmiş soğuk iplere aldırış etmeden ölümüne sevdim o sıcak gülüşlerini çünkü sen
yanlızlığına inat bir ömür beklenilecek sevdanın göz yaşlarıyla yıkanmış kelimeleriydin...

Demiştim sana hatırlarsan önemli olan zamana bırakmak degil, zamanla bırakmamaktır.
N.Hikmet

çikolatada olmasa ayrılık acısını nasıl unuturdum :p

- Bazen hayat; karıncanın örümcek ağına düştüğü gibi, acımasız ve kurtuluşu olmayan bir tuzak. Onun için dikkat etmek gerek.

- Zengin olmak için hırs yapma. Doğruluk ve dürüstlük için hırs yap da, gösterdiğin hırs bir işe yarasın.

Daha iyi bir hayat için doğru kararları vermek ve doğru zamanı beklemek çok geç olabilir. Kendinizi düşünmüyorsanız, gelecek nesilleri için doğru karar verin.

Benim için iyi şeyler düşünmeyen ve benim için iyi şeyler istemeyen dostum değildir.

benden bu ömrümü çalanı getir le le, the get ara bul getir le le. - İbrahim Tatlıses

Artık damlaya damlaya göl olmuyor. Çünkü ne damla kaldı ne de damlalar için bir göl.

Neden, iyi buluşlar ve iyi gelişmeler büyükler tarafından sineye çekilmiyor…Sadece onların mı kafası çalışıyor.

İnsanların hayatı ile oynayıp hiç bir şey yokmuş gibi davranmakta bir sanattır. Ama kimin için

Dünyada iki çeşit insan vardır. Biri gerçekleri görenler. Diğeri ise gerçekleri görmeyenler değil gerçekleri bilipte hiç bir şey yapmayanlardır.

Lanet olsun içimdeki insanlık sevgisine. Yoksa elimde bir silah bileklerimde bir kelepçe olurdu…

Geri