""ŞuAN aKLıNıZDaN gEÇenLErİ SÖyLEr MiSiNİZ??""

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan vanilya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
napim huy işte aklıma geleni söylüyorm içimde kalırsa dilim şişer:D

bazıları yolda yürürken insanlığını kaybetti

Modern kadinlar;Avon Kataloglarini okuduklari kadar "KURAN" okusalardi once kendi cocuklari sonrada "ÜMMET"kurtulurdu..

eyvallah seercim:)

Bilmediğin şeyin peşine düşme! Çünkü kulak, göz, kalp gibi azaların hepside sorguya çekilecekti." {İsra Suresi, 17/36}

telofonumun en çok sessizde bırakıp evin içinde kaybetme özelliğini kullanıyorum

belli zaten:D

kıskanılıyormuyum ne:p

aman bugün ne çok iş yapmışım ben tütütüü maşallah bana.....:)

bu forumda bazı insanlar beni çok güldüryolar iyiki varlar.......

Doğuştan tedavisi olmayan bir hastalığım var: "Her gördüğümü insan sanıyorum."

İşe giderken geç kalmıyoruz neden ? Çünkü belli bir ücreti var. . Namazı kılmıyoruz acaba ücreti (Cennet) az mı geldi ???

sevgilisinden ayrılanlr ayrılığı kabullenemedikleri içinmi yoksa hala kandırıldıkları içinmi birlikteyiz pozu verirler anlamıyorum .??:haha

İnsanların da yan etkileri var.. Bazıları başını döndürürken, bazıları mideni bulandırabiliyor :)

Haydi gittin diyelim umarsız, yağmuru ardından neden ağlattın. Haydi yağmuru da ağlattın, ya okyanusu neden öksüz bıraktın…

Kendimi düşünüyorsam namerdim; Allah rızâsı için sev beni ;)

sevgilisinden ayrılanlr ayrılığı kabullenemedikleri içinmi yoksa hala kandırıldıkları içinmi birlikteyiz pozu verirler anlamıyorum .:haha:haha

Eskidenmiş o dağları delip su getirmeler. Şimdi mutfaktan su getireni bulursan hiç durma hemen evlen onunla:p

Geri