S sonsuz_nur Kayıtlı Öğrenci 3 Haz 2011 #861 napim huy işte aklıma geleni söylüyorm içimde kalırsa dilim şişer
S sonsuz_nur Kayıtlı Öğrenci 4 Haz 2011 #863 Modern kadinlar;Avon Kataloglarini okuduklari kadar "KURAN" okusalardi once kendi cocuklari sonrada "ÜMMET"kurtulurdu..
Modern kadinlar;Avon Kataloglarini okuduklari kadar "KURAN" okusalardi once kendi cocuklari sonrada "ÜMMET"kurtulurdu..
S seher Kayıtlı Öğrenci 4 Haz 2011 #864 sonsuz_nur' Alıntı: Modern kadinlar;Avon Kataloglarini okuduklari kadar "KURAN" okusalardi once kendi cocuklari sonrada "ÜMMET"kurtulurdu.. Genişletmek için tıkla ... :alkış:alkış:alkış:helal
sonsuz_nur' Alıntı: Modern kadinlar;Avon Kataloglarini okuduklari kadar "KURAN" okusalardi once kendi cocuklari sonrada "ÜMMET"kurtulurdu.. Genişletmek için tıkla ... :alkış:alkış:alkış:helal
S sonsuz_nur Kayıtlı Öğrenci 4 Haz 2011 #866 Bilmediğin şeyin peşine düşme! Çünkü kulak, göz, kalp gibi azaların hepside sorguya çekilecekti." {İsra Suresi, 17/36}
Bilmediğin şeyin peşine düşme! Çünkü kulak, göz, kalp gibi azaların hepside sorguya çekilecekti." {İsra Suresi, 17/36}
O only roses Kayıtlı Öğrenci 4 Haz 2011 #867 telofonumun en çok sessizde bırakıp evin içinde kaybetme özelliğini kullanıyorum
A Aşkaimtisal Kayıtlı Öğrenci 5 Haz 2011 #870 aman bugün ne çok iş yapmışım ben tütütüü maşallah bana.....
S sonsuz_nur Kayıtlı Öğrenci 5 Haz 2011 #872 bu forumda bazı insanlar beni çok güldüryolar iyiki varlar.......
E ellmayra Kayıtlı Öğrenci 5 Haz 2011 #873 Doğuştan tedavisi olmayan bir hastalığım var: "Her gördüğümü insan sanıyorum."
S sonsuz_nur Kayıtlı Öğrenci 6 Haz 2011 #874 İşe giderken geç kalmıyoruz neden ? Çünkü belli bir ücreti var. . Namazı kılmıyoruz acaba ücreti (Cennet) az mı geldi ???
İşe giderken geç kalmıyoruz neden ? Çünkü belli bir ücreti var. . Namazı kılmıyoruz acaba ücreti (Cennet) az mı geldi ???
S sonsuz_nur Kayıtlı Öğrenci 6 Haz 2011 #875 sevgilisinden ayrılanlr ayrılığı kabullenemedikleri içinmi yoksa hala kandırıldıkları içinmi birlikteyiz pozu verirler anlamıyorum .??:haha
sevgilisinden ayrılanlr ayrılığı kabullenemedikleri içinmi yoksa hala kandırıldıkları içinmi birlikteyiz pozu verirler anlamıyorum .??:haha
S sonsuz_nur Kayıtlı Öğrenci 6 Haz 2011 #876 İnsanların da yan etkileri var.. Bazıları başını döndürürken, bazıları mideni bulandırabiliyor
S sonsuz_nur Kayıtlı Öğrenci 7 Haz 2011 #877 Haydi gittin diyelim umarsız, yağmuru ardından neden ağlattın. Haydi yağmuru da ağlattın, ya okyanusu neden öksüz bıraktın…
Haydi gittin diyelim umarsız, yağmuru ardından neden ağlattın. Haydi yağmuru da ağlattın, ya okyanusu neden öksüz bıraktın…
K KatreiAsk Kayıtlı Öğrenci 7 Haz 2011 #878 Kendimi düşünüyorsam namerdim; Allah rızâsı için sev beni
S sonsuz_nur Kayıtlı Öğrenci 7 Haz 2011 #879 sevgilisinden ayrılanlr ayrılığı kabullenemedikleri içinmi yoksa hala kandırıldıkları içinmi birlikteyiz pozu verirler anlamıyorum .:haha:haha
sevgilisinden ayrılanlr ayrılığı kabullenemedikleri içinmi yoksa hala kandırıldıkları içinmi birlikteyiz pozu verirler anlamıyorum .:haha:haha
O only roses Kayıtlı Öğrenci 9 Haz 2011 #880 Eskidenmiş o dağları delip su getirmeler. Şimdi mutfaktan su getireni bulursan hiç durma hemen evlen onunla
Eskidenmiş o dağları delip su getirmeler. Şimdi mutfaktan su getireni bulursan hiç durma hemen evlen onunla