S sonsuz_nur Kayıtlı Öğrenci 26 May 2011 #842 pizzanın ambulanstan daha hızlı geldiği bir ülkede yaşıyoruz.
S sonsuz_nur Kayıtlı Öğrenci 31 May 2011 #846 şuanda ismail ve aslıyla dedikodu yapmak istiyorum :zuz
I isokor Kayıtlı Öğrenci 31 May 2011 #847 Bağlanmaya bir türlü cesaret edemezsin; ama ondan tamamen kopmayı da beceremezsin, sürünür gidersin..
Bağlanmaya bir türlü cesaret edemezsin; ama ondan tamamen kopmayı da beceremezsin, sürünür gidersin..
O only roses Kayıtlı Öğrenci 3 Haz 2011 #852 "Biz sevgilimle ciddi düşünüyoruz." diyen kız; biz amuda mı kalkıyoruz sanki¿
S sonsuz_nur Kayıtlı Öğrenci 3 Haz 2011 #853 kalkabilirsin beklerim senden sende o inat olduktan sonra aslıcan
O only roses Kayıtlı Öğrenci 3 Haz 2011 #854 Haha haklısın ya karadenizli de degilim ki nerden geldi bu huy bana anlamadım
O only roses Kayıtlı Öğrenci 3 Haz 2011 #858 Benim için bu forumda iyi ki tanımışım dedgim insanlardan birisin Gerçekten arkadaşsak küsmezsin
S sonsuz_nur Kayıtlı Öğrenci 3 Haz 2011 #859 tabiki arkaaşız niye küscem be deli hem küsersem akşam kmle mesajlaşırım daha 8 bin sms vr
O only roses Kayıtlı Öğrenci 3 Haz 2011 #860 Haha mesajlar boşa gitmesin diye mesaj atıyon demek:haha Ya bide aklına geleni söylemen yok mu işte bu yüzden seviyorum seni
Haha mesajlar boşa gitmesin diye mesaj atıyon demek:haha Ya bide aklına geleni söylemen yok mu işte bu yüzden seviyorum seni