Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ALLAH korusun olanlarada yardım etsin canım
canı mmmmmm ebruuuuuu ne diyorsun ne gülüyorsun şaka canım ya evet gerçekten baya bi yalnızlık çekiyorum bir geldim pir giderim bak bende bugünlerde olamıyacam sitede eeee şuan gerçekten arkadaşların yokluğunu hissediyorum yani sende olmasaydın diyecektim kesin sitede tek beni m şuan... evde tek başına gibi yalnızlık gerçekten bazen çok kötü aslında hep ötü yaaaaaaaa!
beni sitede yettim bırakan kendisi gülen kendisişaka canım ya iyi akşamlar
ya ben onu yazarken aklıma geldi yettim gareee die bişe onu yazcaktım snra vazgeçtim..
ama yok gülmiycem senle knuşurken..
ya herkes nerdeyse ya maç izliolar yada cevahir' i
Hayır...Küsmüyorum hayata! Sandığınız gibi değil...Biraz canım sıkkın hepsi bu... Topacı elinden alınmış çocuk gibiyim, özlüyorum sadece kaybettiğim oyunu... Umutluyum ama! İsterseniz bakın gözlerime, ışıl ışıl...Hep güzel şeyler düşünüyorum... Aydınlık yakın...Biri tutuyor elimden, diyor ki "Sabret!" Bende var olan ...şey mutsuzluk değil, bir parça sükunet...
yagmur yağdı bugün...
susmuştu kainat,
tek konuşan oydu...
...
erken bir vakit...
bütün şehir uykudaydı daha...
...
yola düşen damlalar...
içimde sebep/siz bir ağlamak var...
..
ben...
Bütün bir geceyi uykusuz geçirmene sebep olan şeyleri bir nefeste anlatmak kolay değildir..
O kadar çok şey biriktiriyor ki insan !
Kimsenin karşılığında birşey söylemesi de gerekmiyor.
Oturup uzun uzun anlatmak,ne varsa söylemek yetiyor çok zaman..
Karşındaki birşey sormasa..
...Yargılamadan,yüzünü ekşitmeden,saate çaktırmadan bakmaya uğraşmadan,dudak bükmeden dinleyiverse,anlatacak o kadar çok şey var ki..