""ŞuAN aKLıNıZDaN gEÇenLErİ SÖyLEr MiSiNİZ??""

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan vanilya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sitede şuan kimse yok site çok donuk ya!! neredesiniz arkadaşlar:(

ALLAH korusun olanlarada yardım etsin canım
canı mmmmmm ebruuuuuu ne diyorsun ne gülüyorsun şaka canım ya evet gerçekten baya bi yalnızlık çekiyorum bir geldim pir giderim bak bende bugünlerde olamıyacam sitede eeee şuan gerçekten arkadaşların yokluğunu hissediyorum yani sende olmasaydın diyecektim kesin sitede tek beni m şuan... evde tek başına gibi yalnızlık gerçekten bazen çok kötü aslında hep ötü yaaaaaaaa!
beni sitede yettim bırakan kendisi gülen kendisi:)şaka canım ya:) iyi akşamlar

:) ya ben onu yazarken aklıma geldi yettim gareee die bişe onu yazcaktım snra vazgeçtim.. :)
ama yok gülmiycem senle knuşurken.. :p
ya herkes nerdeyse ya maç izliolar yada cevahir' i :p

"Sırf birisi "İyi geceler" demediği için, İyi geçmeyen geceler vardır".

Bütün aşklar aynı mıdır?

Sen Benim için Google Gibisin Aradığım Herşeyi Sende Buluyorum :p

Hayır...Küsmüyorum hayata! Sandığınız gibi değil...Biraz canım sıkkın hepsi bu... Topacı elinden alınmış çocuk gibiyim, özlüyorum sadece kaybettiğim oyunu... Umutluyum ama! İsterseniz bakın gözlerime, ışıl ışıl...Hep güzel şeyler düşünüyorum... Aydınlık yakın...Biri tutuyor elimden, diyor ki "Sabret!" Bende var olan ...şey mutsuzluk değil, bir parça sükunet...

yagmur yağdı bugün...
susmuştu kainat,
tek konuşan oydu...
...
erken bir vakit...
bütün şehir uykudaydı daha...
...
yola düşen damlalar...
içimde sebep/siz bir ağlamak var...
..
ben...

yagmur

Bütün bir geceyi uykusuz geçirmene sebep olan şeyleri bir nefeste anlatmak kolay değildir..
O kadar çok şey biriktiriyor ki insan !
Kimsenin karşılığında birşey söylemesi de gerekmiyor.
Oturup uzun uzun anlatmak,ne varsa söylemek yetiyor çok zaman..
Karşındaki birşey sormasa..
...Yargılamadan,yüzünü ekşitmeden,saate çaktırmadan bakmaya uğraşmadan,dudak bükmeden dinleyiverse,anlatacak o kadar çok şey var ki..

Hava parçalı bulutlu tıpkı kalbim gibi. Her an yağmur damlatabilir.

..hayatı bazen çılgın,sorumsuz,dengesiz; bazende sakin,samimi,ciddi yaşayan çift karakterli yaramaz bi çocuğum...

herşey iyiye gidiyor...................................................................................................

Hiç kimse sevgilisine "benim icin ne yaptın¿" dememeli.. 6 milyar insanin içinde seni bulmuş, daha ne yapsın.:p

Sensiz uyanmamak için, bu gece de uyunmadı...

yagmur yağdı bugün...
susmuştu kainat,
tek konuşan oydu... bu çok güzel...

3 gün sonra doğum günüm .benim ta yurt dışından gelen kuzenime kusicanıma çok teşekkür ederim...... ve bi çanta dolu çiko için mersi buku:D

Bilirsin günahları yazan melek soldadır. Hatta bundandır kalbin solda olması. Çünkü belkide aşk, yaşanılan en büyük günahtır.

millet sabahı etti ben niye uyuyamıyorummm gibi saçma bi cümle geçiyorrr

Geri