sizce küpe delikanlıyı bozarmı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mimoza
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sizce küpe delikanlıyı bozar mı?

• evet

Oy: 54 45.0%
  • hayır

Oy: 50 41.7%
  • olabilir

Oy: 16 13.3%

• Kullanılan toplam oy
    120
Delikanlılık ne küpeyle , ne renkLi thisörtlerle , ne renkli ayakkabılarla ,ne de sacları 36o wolt elektrik çarpmış saç tarzLarıyLa ölcülenebilinir....O yürektedir Orda gizLidir....;) küpe takıpta deLikanLı olmayanda var takmayıp gene deLikanLı oLmayan var bunun için ÖnemLi oLan İnsanın kendisini biLmesidiR....;)

bence mevzu delikanlılık diğil yakışıp yakışmaması ya bnm tuhafıma gidiyo gerçektn yakıştırmyrm kiseye

ben küpe takan erkege delikanlı demem ayrıca nefret ettigim kadarda tiksinirim:mad:

delikanlılık ölçüsü küpeyle sabitse, geçmiş olsun

bazılarına çok yakışıyor bence.ama boynunda altın zincir ayağında yumurta topuk ayakkabı giyip küper takarsa tezat olur:D

bencede yakışmıyor erkeklere küpe.bırakın bayanlara özgü kalsın .

Ben de nefret ederim küpe takan erkeklerden :mad: Hiç bir erkeğe de yakıştırmam..

bence yakışan taksın şahsen ben severim hem küpe ile delikanlı olup olmamasının bi alakası oldugunu düşünüyorum.

küpe takanlara erkek demiyorum hehehehehehhe......!!!!!!

erkeklerin küpe takması dinimizde hoş karşılanmaz...yavuz sultan selim küpe takmıştır zira bunun birsebebi vardır... günümüzde bu bir aksesuar niteliğinde ,ama harbiden güzel durmuyor küpe erkeklerde... dikkat çekmek amaçlı:S

bence erkeğin küpe takması hiç hoş değil

bırakın gençler bu delikanlı ayaklarını 2 kulağım delik kaşımdada piercing var gayetde mutluyum erkekliğimde hiç bozulmuyor yani gayetde yerinde ;)

at gözlüklerimizi çıkaralım plz...

arkadaşım sana katılıyorum.kesinlikle tercih meselesi ve erkekligin delikanlılıgın küpe ile ölçüldügünü bilmiyordum bnim erkek arkadaşım küpeye uzun saça piercinge de karşı ama bn istiyorum şimdi saçnı uzattı noldu kişiligi delikanlılıgı aynı eger istersem küpede takar.şimdide kız istedi die eminim delikanlılıgı gitmiştir.ne kadar saçma ya

daksın daksın bea ne olacak..
kulağın üst kısıma daksa daha iyi olur :D

Hayır 2 yıl kadar bende takmıştım beni bozmadı açıkcası :D birazda insanın içinde olan birşey bu, küpe filan hikaye...

gozluk dısında bısey takmaz delıkanlı

delıkanlı onu takmaz bunu takmaz dıe bısey mı var yakısan ıstedıgını taksın. yakısan taksın

ısteyen ıstedıgını taksın

Geri