sizce küpe delikanlıyı bozarmı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mimoza
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sizce küpe delikanlıyı bozar mı?

• evet

Oy: 54 45.0%
  • hayır

Oy: 50 41.7%
  • olabilir

Oy: 16 13.3%

• Kullanılan toplam oy
    120
kirazlı küpe mi :))))) cidden gördünüz mü ? Birden gözümün önüne geldi de :))))))))

gördüm ki konuşuyorum:)ortası kırmızı yanında yeşil ve parlak yaprakları olan bir küpe taktı benim bir arkadaşım.kendini bulmus o küpede:)))saygım sonsuz demekten başka bişey yapamadım :P

yok y A BENCE YAKIŞTIRAN YAKIŞTIRIYO ÖNEMLİ OLAN TAKTIĞIKUPENİN EMANET GİBİ DURMAMASI

ne alakası var ya.küpede takar tesbihte sallar kime ne.tesbih sallamak kadar anlamsız bir olay da yok zaten:)

sokakta ceketi ustune atip tesbih sallayan tipler belli bide altin kolye takti mi haha kupe takmak gayet normal asil anormal olan sokakta tesbih sallayip kiro kiro gezmek .

bu arada yolda giderken elinde tesbih ile dua okuyan besmele cekenler degil tabi soylemek istedigim sallaya sallaya bos bos gezenler icin diyorum tesbihin amaci sallamak degildir.

bence yakışmaz tabii bu benim görüşüm ama büyük konuşmıyım sewgilim küpe taksa ayrılık sebebim olur asla istemem aman ALLAH korusun ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:)

Bence erkeklerin küpe takması hoş değil.Küpe bayanlara özgü bir aksesuar erkeklere değil.

Küpe'nin erkek üzerindeki önemi....

Bu anketteki sorunun bence tek bir cevabı olabilir.Küpe erkek adama yakışmaz,kesinlikle küpe erkeğin kitabında yazmaz.....

evet bozar diyorum

yakışana yakışıo ya . devir değişiyo, ileride millet daha neler yapar neler takar . o zaman küpeye şükür ederler . bozmaz diye düşünüyorum .

bırakın gençler bu delikanlı ayaklarını 2 kulağım delik kaşımdada piercing var gayetde mutluyum erkekliğimde hiç bozulmuyor yani gayetde yerinde ;)

at gözlüklerimizi çıkaralım plz...

delikanlıyı bosmas da takmasıda şartsa taksın! (kısları tavlamaksa) gitar çalmasını bilmesende olur

bu konuda hiç polemiğe girmem zevk meselesi :)

Geri