siz merak ettiğiniz üyeyi yazın onlar kendini tanırsın

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan güldeste
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
seni tanıdığımıza emin ol bizde sevindik melek.peki hayala ilgili hedeflerin neler bir de en çok yapmak istediğin çılgınlık...

hayattaki en büyük pişmanlıgı belki seni tanımış olması güldeste canım :D:D kompesizyon :D:D

teşekkür ederim güldeste.benim hedeflerimde herkesinki gibi
ilk önce hayırlı bir iş tabiki daha sonra hayırlı bir eş tabikide hayırlı sağlıklı huzurlu bir yaşam işte böyle çılgınlık konusunu hiç düşünmemiştim:o
engine katılmıyorum bu arada seni ve sizi tanıdığımada çok mutlu oldum:);):)

bana tabiki katılma melek orda ben şaka yaptım yanındada koymus oldugum gülme ifadeleri bunuda gösteriyor zaten...;) kendim adımada seni tanıdıgıma memnun oldum...;)

jojo kimdir kimin nesi kimin fesidir :D:D söz sende gump dinliyoruz :p

yaaa! demek jojoyu cok merak edıonuz:p fasla merak ii değildir ama rosecan and by gump:p:D

gördügünüz üzere jojo da böyle bir tip arkadaslar :D:D ALLAH Islah etsin diyorum ona burdan...:p:D

senin gibi birini tanımaktan şahsım adına şeref duyarım:)gel tanışalım önce ben kısaca G.B:)ama sen bana uzun uzunnnn ............:):p deeeee.........

bak görüon mu by gump okuda feyz al azcık rosecandan :mad: tabire bak: jojo da böyle bir tip arkadaslar hıh bi küfür etmediğin kalmış çok yazık :p

ben kimseden o dediginden alamam ;) benimde kendime özgü iltifatlarım vardır :p kalbinin sag kalp kapakcıgına kanları taşıyan damarını severim senin :D:D

yaptığın gaftan sonra birazcık gözüme girmeye başladın by gump:D

rosecancım asıl ben sana teş. eedrim cnm;)

kimse jojoyu benim kadar sevemez ruh ikizim o benim:D:)

alalalala attırma o kafamın kafa tasını bak :eek: ayrıca ben by forrest sen gump :D banada tşk ederim cnm desene :p

neyse oyunun amacı belli konu sapmasın baska yerlere...;) kendini tanıt jojo sende tanımayanlar ve merak edenler için...;) bırak bu naz kapris ayaklarını artık :D

o zaman sorularla gidelım sorun cevaplayım bende:p

evet jojo tanıtcaksan tanıt bak fazla naz aşık usandırıyo demedi deme:):D

aşık mı usandırır heh heh:D usandırırsa ceker gider:D mani olamam:p

Geri